Γ’ Εθνική: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στα ματς με Πανθρακικό και Αγροτικό Αστέρα εξέδωσε η Αλεξανδρούπολη FC

Γ’ Εθνική: Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στα ματς με Πανθρακικό και Αγροτικό Αστέρα εξέδωσε η Αλεξανδρούπολη FC

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στα παιχνίδια με τον Πανθρακικό και τον Αγροικό Αστέρα εξέδωσε η Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου, παράλληλα με το βίντεο της ανατροπής του Καρακασίδη μέσα στην περιοχή στο τελευταίο παιχνίδι και του μη καταλογισμού του πέναλτι.

Εκτός από το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, οι Εβρίτες φωνάζουν και για την πρεμιέρα, καθώς υποστηρίζουν ότι ο αμυντικός της ομάδας της Κομοτηνής Γιώργος Σιδηρόπουλος υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι με το σκορ στο 2-0, χωρίς ωστόσο να καταλογιστεί.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξανδρούπολη FC αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από την διαιτησία. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και υπομονή σαν Αλεξανδρούπολη FC αυτές τις εναντίων μας συμπεριφορές, μιας και αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν τον σύλλογο που εκπροσωπούμε

Η υπομονή όμως κύριοι, έχει και τα όρια της.

Δεν επιθυμούμε, ουτε ζητάμε, ουτε εκβιάζουμε για υπέρ μας σφυρίγματα από κανέναν διαιτητή. ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ όμως τον σεβασμό και την αντικειμενική διαιτησία κύριε Τσοπουλίδη και από εσάς και από τους συναδέλφους σας.

Η Αλεξανδρούπολη FC κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα να κάνουν μεγάλες προσωπικές θυσίες και δεν θα αφήσει κανέναν να βάλει 《τρικλοποδιά》στον αγώνα που δίνει στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Τα λάθη και οι λανθασμένες σας αποφάσεις κ.Τσοπουλίδη σας εκθέτουν:

1)Στην Κομοτηνή, την 1η αγωνιστική, και όταν η ομάδα μας ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0, ο Σιδηρόπουλος κάνει χέρι σε μια φάση με τον Καρακασίδη, εσείς ΔΕΝ το είδατε!

2) Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Καρακασίδη, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, ήταν ανατροπή που πάλι δεν είδατε!!

Να είστε σίγουρος ότι η Αλεξανδρούπολη FC δεν θα αφήσει την διαιτησία σας να περάσει και ουτε τους ποδοσφαιριστές απροστάτευτους από διαιτησίες σαν τις δικές σας !!».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό