Γ’ Εθνική: Αναλαμβάνει πόστο στον Πανθρακικό ο Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς

Γ’ Εθνική: Αναλαμβάνει πόστο στον Πανθρακικό ο Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς

Ο Πανθρακικός βρίσκεται και επισημως σε αναζήτηση προπονητή, μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Μπαχαρίδη που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα την περασμένη εβδομάδα.

Παρά τις διαψεύσεις ο Φάνης Γκέκας φέρεται να έχει συζητήσει και πιθανότατα κλειδώσει, αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι όπως αποκάλυψε τις προηγούμενες μέρες το ThrakiSportS, στην ομάδα μπαίνουν και πρόσωπα από την γειτονική Ξάνθη.

Ενα από αυτά που φημολογείται έντονα ότι θα εμπλακεί ενεργά και με κομβικό ρόλο στο όλο πρότζεκτ του νέου Πανθρακικού είναι ο Γιωργος Μαραντάς. Ο τελευταίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά τελευταία στην Κομοτηνή και μένει περισσότερο στην πρωτεύουσα της Ροδόπης παρά στην Ξάνθη.

Λέγεται λοιπον ότι έχει συζητήσει με τους ιθύνοντες του Πανθρακικού για να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή, με κόουτς τον Φάνη Γκέκα. Αλλοι λένε ότι οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, άλλοι ότι έχει ήδη κλείσει εδω και καιρό πακέτο με τον Γκέκα και απλά δεν ανακοινώνεται τίποτα απο σεβασμό προς τον Νίκο Μπαχαρίδη, στον οποίο έδειξαν την πόρτα της εξόδου αμεσως μετά την κατακτηση του Κυπέλλου.

Καταγόμενος από τα Μάγγανα ο Μαραντάς, έχει αυτήν την περίοδο τον τίτλο του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Ξάνθης.

Στην προπονητική του κυρίως καριέρα έχει περάσει απο πολλές ομάδες, αναμεσα στις οποίες η Λαμία, η Καβάλα, τα Τρίκαλα, ο Παναιγειάλιος, ο Πανελευσινιακός, ο Αχαρναϊκός, η Καλαμάτα, η Παναχαϊκή, ο Μακεδονικός, ο Φωκικός και από την περιοχή μας πιο πρόσφατα ο Αρης Αβάτου, η αλβανική Λουφτετάρι Αργυροκάστρου αλλά και η πρώτη ομάδα του ΑΟΞ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό