Γ’ Εθνική: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πανδραμαϊκού – Με 15 ομάδες και… ρεπό ο όμιλος των Θρακιωτών – Θα υποβιβαστούν έξι

Γ’ Εθνική: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Πανδραμαϊκού – Με 15 ομάδες και… ρεπό ο όμιλος των Θρακιωτών – Θα υποβιβαστούν έξι

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του Πανδραμαϊκού σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga αναφορικά με την απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ να τοποθετήσει τον Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ανοίγει ο… δρόμος για την έναρξη και των δύο πρωταθλημάτων με την μεν SL2 να ξεκινά την Παρασκευή και την κλήρωση της Γ’ Εθνικής να προγραμματίζεται για την προσεχή Δευτέρα (7/11).

Στον Πανδραμαϊκό δίνεται το περιθώριο έως την Παρασκευή (4/11) να δηλώσει συμμετοχή. Σε περίπτωση που το κάνει και δεν προκύψει κάποια άλλη ανατροπή, θα τοποθετηθεί στον πρώτο όμιλο, όπως είχε προβλεφθεί στον καταρτισμό που έκανε η ΕΠΟ.

Στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι ήδη 14 ομάδες, με τον Πανδραμαϊκό θα γίνουν 15 και αυτό σημαίνει ότι κάθε αγωνιστική μια ομάδα θα έχει ρεπό, ενώ παράλληλα η αύξηση των ομάδων σημαίνει ότι σε ότι αφορά τους υποβιβασμούς από τον Όμιλο των θρακιωτών θα πέσουν έξι ομάδες ενώ από τους άλλους ομίλους πέντε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό