Γ’ Εθνική: Με Κομοτηναίους ή παίκτες που αισθάνονται Κομοτηναίοι σκοπεύει να χτίσει τον Πανθρακικό της νέας σεζόν ο Μπαχαρίδης

Γ’ Εθνική: Με Κομοτηναίους ή παίκτες που αισθάνονται Κομοτηναίοι σκοπεύει να χτίσει τον Πανθρακικό της νέας σεζόν ο Μπαχαρίδης

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει αλλά και συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει. Ο Νίκος Μπαχαρίδης ανανέωσε με την ομάδα του Πανθρακικού και θα ηγηθεί του τεχνικού τιμ που θα την οδηγήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Αλλά και ο ίδιος ο Μπαχαρίδης σε αυτό το νέο ταξίδι αφενός ζήτησε και εξασφάλισε να έχει στο πλευρό του όλους τους συνεργάτες που είχε και την περασμένη επιτυχημένη σεζόν, αφετέρου έχει δώσει το σύνθημα το νέο ρόστερ της ομάδας να είναι κατά βάση το παλιό.

Ήδη από τις δηλώσεις του μετά την επίτευξη της ανόδου έδινε έμφαση στο γεγονός ότι η ομάδα απαρτίζεται από «καλά παιδιά», προερχόμενα από την Κομοτηνή ή… μεταγραφή «Κομοτηναίους», δηλαδή φοιτητές που μένουν στην Κομοτηνή, αγαπούν την Κομοτηνή και αισθάνονται και οι ίδιοι σε μεγάλο βαθμό Κομοτηναίοι.

Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Προσοτσάνη που σήμανε την άνοδο, εξέφρασε την ελπίδα η ομάδα να διατηρήσει στον κορμό της τους αθλητές που φέτος την στήριξαν. «Θα συνεχίσουμε με αυτά τα παιδιά, της Ροδόπης μας, οι περισσότεροι είναι Κομοτηναίοι κι όσοι δεν είναι… είναι σαν Κομοτηναίοι», είχε δηλώσει τότε.

Οι δηλώσεις αυτές είχαν γίνει πριν ανακοινωθεί επίσημα από τον Πανθρακικό η ανανέωση του Μπαχαρίδη. Τώρα που αυτή είναι γεγονός, ο Μπάχα πλέον χτίζει το νέο ρόστερ με βάση το παλιό, έχοντας ως γνώμονα ότι για να συνεχίσει να αγαπά ο κόσμος της πόλης την ομάδα θα πρέπει να βλέπει ντόπιους παίκτες, την… Μεικτή Ροδόπης ουσιαστικά.

Άλλωστε και ο ίδιος αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα του πως πρέπει να ομάδα να αξιοποιεί το ντόπιο δυναμικό, αφού ως παίκτης έζησε όλη την πορεία της από τα τοπικά πρωταθλήματα στα σαλόνια της Super League και τώρα ως προπονητής φιλοδοξεί να ζήσει το ίδιο…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό