Γεωργία Μπίκα: Κόλαφος η εισαγγελέας – «Ακόμη και οι μώλωπες στα πόδια ήταν από τροχαίο»

Γεωργία Μπίκα: Κόλαφος η εισαγγελέας – «Ακόμη και οι μώλωπες στα πόδια ήταν από τροχαίο»

Η υπόθεση με την Γεωργία Μπίκα και την καταγγελία για βιασμό που είχε κάνει, είχε προκαλέσει σοκ και οργή. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κυριακή Κλιάμπα έκανε πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που θα εκδώσει το βούλευμα για την παραπομπή ή όχι της υπόθεσης στο ακροατήριο.

Η εισαγγελέας μιλάει για μια πλασματική ιστορία που εξύφανε η Γεωργία Μπίκα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν υπήρξε βιασμός, δεν προκύπτει η παρουσία άλλων ατόμων στο δωμάτιο, σύμφωνα με την κα Εισαγγελέα.

Επιπλέον, ζητεί την αθώωση του Β.Λ. και τα δικαστικά έξοδα από την 26χρονη (γύρω στα 1500 ευρώ για το παράβολο των δικαστηρίων και όλα τα έξοδα για τη δικογραφία, πέραν της αμοιβής του δικηγόρου).

Το βούλευμα σύμφωνα με το rthess.gr, αναμένεται περίπου σε έναν μήνα.

Στην πρότασή της η εισαγγελέας αναφέρει ότι ακόμη και οι μώλωπες που είχε στον μηρό η Γεωργία Μπίκα, είχαν προκληθεί από τροχαίο που είχε γίνει την ημέρα της καταγγελίας και όχι από πράξη βιασμού.

Η εισαγγελέας υποστηρίζει ότι «έπλασε μια ιστορία με θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη» και προσθέτει:

«Μπορεί οι λόγοι που εξύφανε την ιστορία να μην προέκυψαν επαρκώς, όμως, από τη μελέτη και τα αποδεικτικά στοιχεία περίτρανα προκύπτει ότι όσα κατέθεσε ήταν ψεύδη, ασύστολα ψεύδη».

Υπάρχουν βίντεο που εξετάστηκαν, το δρομολόγιο της Γεωργίας μέσα στο ξενοδοχείο και ελέγχθηκαν και τα κινητά των κατηγορουμένων, όπως λένε οι πληροφορίες.

Ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας μιλώντας στον ALPHA, τόνισε ότι “υπάρχουν τρανταχτά στοιχεία ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά”.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό