Γη της Ελιάς: Ανατροπές και συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Γη της Ελιάς: Ανατροπές και συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Συνταρακτικές είναι η εξελίξεις της σειράς στα επόμενα επεισόδια. Η αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της Αντιγόνης έχει φέρει τα πάνω κάτω αναστατώνοντας τους ήρωες. Η Αντιγόνη είχε βιαστεί και έμεινε έγκυος. Στη συνέχεια έδωσε το παιδί για παράνομη υιοθεσία με την βοήθεια της Μαρίας.

Όλα αυτά γίνονται γνωστά από τον Ισίδωρο ο οποίος βγαίνει εκτός εαυτού με τη κόρη του και ψάχνει διακαώς να βρει το εγγόνι του.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή χωρίζει Στέφανο και Ελένη

Η Αρετή συνεχίζει τη χειριστική συμπεριφορά της απέναντι στον Στέφανο. Μάλιστα, όταν βλέπει ότι αυτός απομακρύνεται από αυτή, αρχίζει να δείχνει την αντιπαράθεσή της για την σχέση του με την Ελένη.

Ο Στέφανος όμως της εναντιώνεται. Της ξεκαθαρίζει ότι δε θα την αφήσει να ανακατευτεί άλλο στη ζωή του.

Την ίδια ώρα η Βασιλική υπόσχεται στον Στάθη ότι θα βρεθεί ως μάρτυρας υπεράσπισής του στη δίκη για το διαζύγιο. Η Αρετή μαθαίνει μετά από λίγο ότι ο Στάθης βρίσκεται σε ταξίδι αναψυχής με την Εύα και καταρρακώνεται.

Η Ελένη μιλάει στον Στέφανο για την άσχημη συμπεριφορά της μητέρας του προς το πρόσωπό της, αυτός όμως τη βρίσκει υπερβολική. Θεωρεί ότι τα παραλέει παρότι η μητέρα του είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας.

Αυτό θα σημάνει και το τέλος στη σχέση τους καθώς η Ελένη δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την Αρετή ανάμεσά τους.

Ο Φίλιππος γνωρίζεται με τον Αλέξη και αρχίζει να τον υποπτεύεται

Ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Ισίδωρος έχει βάλει ντετέκτιβ για να βρει το χαμένο του εγγόνι την ώρα που η Αντιγόνη βρίσκει υποστήριξη  από την Μυρτάλη και την Ιουλία.

Μία νέα συνάντηση όμως θα είναι αυτή που θα συγκλονίσει. Η Μαργαρίτα ζητάει από Αθηνά και Χάιδω να βοηθήσουν στη σίτιση των απόρων και αυτές δέχονται.

Λίγο αργότερα, η Χάιδω κάνει τραπέζι σπίτι της προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη.

Ο Φίλιππος προσεγγίζει φιλικά τον Αλέξη όμως η συμπεριφορά του τον φέρνει σε σκέψεις. Καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτόν και αρχίζει να τον υποψιάζεται.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για η σειρά «Η γη της ελιάς» βρίσκονται στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό