Γη της Ελιάς: Αρετή και Βασιλική συναντιούνται τυχαία στο δρόμο – Εκτός εαυτού ο Στάθης με το γάμο της Βασιλικής

Γη της Ελιάς: Αρετή και Βασιλική συναντιούνται τυχαία στο δρόμο – Εκτός εαυτού ο Στάθης με το γάμο της Βασιλικής

Η εκπομπή, «Πάμε Δανάη» έδωσε ένα νέο, δυνατό spoiler για τη σειρά του Mega, η Γη της Ελιάς!

 

Μία απρόσμενη συνάντηση θα έχει στο δρόμο η Βασιλική με τη μάνα της, την Αρετή. Η Αρετή θα της τα χώσει, θα της πει πολλά «γαλλικά» και θα είναι έτοιμη να σηκώσει χέρι στην κόρη της, όμως παρεμβαίνει ο Φίλιππος.

 

Πάντως στο νέο επεισόδιο, η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού. Τα νέα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο

 

Η Αρετή θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας πρώτα από τον Αποστόλη. Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό μαθεύτηκε κι εκείνη πανικοβάλλεται.

 

Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου.

 

Η Μαργαρίτα, όμως, έχει αλλού τον νου της, καθώς τα ξεσπάσματα του Αλέξη πληθαίνουν, κι έχει αρχίσει να πιστεύει πως αμελεί να πάρει τα χάπια του. Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του.

 

Ο Μάνος, σε αντίποινα, φιλά δημόσια τη Μαρίνα κι αρχίζει να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της. Ο Στάθης, θολωμένος από τον θυμό του, χτυπά την πόρτα της Χάιδως.

gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό