Γη της Ελιάς: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις που θα συγκλονίσουν

Γη της Ελιάς: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις που θα συγκλονίσουν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς «Γη της Ελιάς», αφού θα βρουν το πτώμα της συντρόφου του Αλέξη – δείτε πως πέθανε -, ενώ από την άλλη ένα διαζύγιο θα γίνει γνωστό για ζευγάρι που χώρισε πρόσφατα.

 

Η Ελένη ξεκαθαρίζει στον Ανέστη πως αν ποτέ σηκώσει χέρι, την ίδια στιγμή θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στο μεταξύ, ο Στάθης πετυχαίνει την Ιουλία στο καφενείο του Πότη και η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους είναι εμφανής σε όλους. Η Μαρίνα και ο Μάνος προχωρούν σε διαζύγιο. Στο καφενείο συναντιούνται και ο Λεωνίδας με την Άννα, μ’ εκείνη να τον φλερτάρει

 

Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση, απαιτώντας να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά του. Οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς.

 

 

Νέο ζευγάρι στην Γη της Ελιάς

Στην Γη της Ελιάς – που έγινε γνωστό τι θα συμβεί με τον 2ο κύκλο – ο Ισίδωρος με τη συμπεριφορά του έχει καταφέρει να δημιουργήσει αντιπάθειες μέσα στην οικογένειά του. Ηδη, όπως βλέπουμε, έχει σχεδόν απομονωθεί από τους υπόλοιπους Βρεττάκους και μόνο για τυπικούς ή επαγγελματικούς λόγους υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους. Ωστόσο, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτόν, με κίνδυνο να φτάσει στα όρια της απόλυτης καταστροφής.

 

Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι θα μείνει μόνος και ήδη έχει ρίξει διαύλους με την Αντιγόνη, στην οποία υποσχέθηκε να της δώσει το όνομά του. Ετσι καλεί σε επίσημο γεύμα όλη την οικογένεια Βρεττάκου, προκειμένου να καλωσορίσουν την Αντιγόνη, αλλά ο Μάνος αντιδρά έντονα: «Εγώ δεν πρόκειται να μείνω εδώ. Διάλεξε, αν τη θέλεις για κόρη, εμένα να με ξεγράψεις», του ξεκαθαρίζει, φέρνοντας τους υπόλοιπους σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Στο μεταξύ ο Ιάκωβος κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα στην οικογένεια και ταυτόχρονα πολιορκεί πλέον ανοιχτά την Αθηνά. Μάλιστα εκείνη δεν δείχνει να ενοχλείται από το φλερτ του και μάλλον ανταποκρίνεται. Λίγο αργότερα, ο Ισίδωρος πηγαίνει στο μαγαζί της Μαρίνας και της μιλά σκληρά για όσα έγιναν με τον Μάνο: «Νόμιζες ότι θα σου περάσει! Ο Μάνος θα κάνει ό,τι του πω εγώ. Κατάλαβες φαντάζομαι ότι ήσουν πολύ λίγη για την οικογένειά μας», της λέει, δημιουργώντας ακόμα ένα μέτωπο εναντίον του.

 

Την ίδια στιγμή η Αθηνά ταράζεται όταν μαθαίνει για τη απόπειρα ληστείας και επισκέπτεται τον Ιάκωβο στο σπίτι του: «Τρόμαξα πολύ, φοβήθηκα ότι θα σε χτυπούσαν», του λέει και οι δυο τους κάνουν μια μεγάλη συζήτηση: «Ο Ισίδωρος θέλει να με εξαφανίσει. Από τη στιγμή που δεν του πούλησα το μερίδιό μου, έχει βαλθεί να με καταστρέψει», του αποκαλύπτει κι έρχονται ακόμα πιο κοντά, καθώς ο Ιάκωβος τη διαβεβαιώνει: «Όσο θα είσαι δίπλα μου, μη φοβάσαι τίποτα». Να σημειωθεί πως θα μαθευτεί και μια εγκυμοσύνη σύντομα.

 

Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος μαθαίνει κάτι που τον αναστατώνει: «Το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης ορίζεται σε έναν μήνα», του λέει ο Κωνσταντίνος. Η είδηση αυτή προκαλεί αγωνία στη Μυρτάλη, αλλά πολύ περισσότερο στον Ισίδωρο, ο οποίος φοβάται πως θα τα χάσει όλα, ενώ τρέμει ότι μετά τη ρήξη με τον Μάνο, μπορεί ο γιος του να αποκαλύψει την αλήθεια.

πηγή: https://www.youweekly.gr/article/tv24/669331-diazygio-sthn-gh-ths-elias-oristiko-telos-ston-gamo-toys

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό