Γη της Ελιάς: Νέα παρουσία εισβάλλει στο σίριαλ και αλλάζουν τα πάντα

Γη της Ελιάς: Νέα παρουσία εισβάλλει στο σίριαλ και αλλάζουν τα πάντα

O Γιάννης Κρητικός ο οποίος υποδύεται στη σειρά, Η Γη της Ελιάς τον Πότη, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Τι Λες Τώρα! και έδωσε ένα νέο δυνατό spoiler που δεν είχαμε μάθει έως τώρα για τη σειρά του Mega!

 

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς μίλησε για τη σειρά του MEGA αλλά και για τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar.

 

Για τη σειρά και τον ρόλο του λέει: «Στα social media μου στέλνουν και μου λένε γιατί είμαι κουτσομπόλης. Με έχουν αποκαλέσει και ψώνιο επειδή δεν απαντάω σε όλα τα μηνύματα. Με τα social νιώθω λίγο παππούς. Μου λένε τι ώρα και ποιες φωτογραφίες πρέπει να ανεβάσω».

 

 

Ο Γιάννης Κρητικός αποκάλυψε τι θα γίνει από εδώ και πέρα στη σειρά και έδωσε δυνατό spoiler!

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Περιμένουμε να γίνει η δίκη του Φίλιππου και εκεί θα παιχτούν πολλά πράγματα. Στο καφενείο μου βάζουν στοιχήματα για το τι θα γίνει.

 

Επίσης, θα υπάρξει νέα παρουσία στο σίριαλ. Έρχεται μια πολιτικός μηχανικός, η Εύα, και ο Στάθης Καπερνάρος νιώθω ότι ερωτεύεται παράφορα. Νιώθω ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω. Από εδώ και πέρα θα αλλάξουν όλα, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον».

 

 

Σχετικά με το Your Face Sounds Familiarλ, στο οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση, σημειώνει: «Ήταν θεόσταλτο, δεν ήξερα τι μου γίνεται. Δεν το κυνηγούσα απλά ήμουν τυχερός και αφοσιωμένος. Στον τελικό είχα επιλέξει να κάνω Νίκο Ζωιδάκη, αλλά το να κάνω τον Νίκο Ξυλούρη ήταν επιλογή του κόουτς μου».

 

 

Όσο για τον λόγο που δεν τον είδαμε στο All Star Your Face Sounds Familiar; «Θα ήταν προτιμότερο να ρωτήσετε τους αρμόδιους, δεν μου το πρότειναν καν. Έστειλα μήνυμα στην παραγωγή και τους είπα ντροπή τους γιατί είχαν δώσει τον αριθμό μου και με έπαιρναν και με ρωτούσαν για τη συμμετοχή μου χωρίς εγώ να ξέρω τίποτα. Βρέθηκα προ εκπλήξεως».

gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό