Γη της Ελιάς: Νέος χωρισμός για Μάνο και Μαρίνα

Γη της Ελιάς: Νέος χωρισμός για Μάνο και Μαρίνα

Η εκπομπή Πάμε Δανάη έδωσε δυνατό spoiler για τη Γη της Ελιάς και η απίθανη ατάκα της Δανάης Μπάρκα έκανε τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια!

Τελεσίγραφο του Μάνου στην Μαρίνα: «Ή κάνουμε παιδί ή χωρίζουμε». Σε χωρισμό οδηγούνται Μάνος – Μαρίνα μετά την άρνηση της κοπέλας να δεχθεί το τελεσίγραφο!

Και τότε η Δανάη Μπάρκα: «Δεν έρχεται ο Μάνος σε εμένα;» και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια με τη δήλωσή της on air!

Σήμερα, 10 Φεβρουαρίου, θα δούμε η απόφαση του Εφετείου φέρνει τα πάνω–κάτω και όλοι καλούνται να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα. Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για τη Μυρτάλη, καθώς καταλαβαίνει ότι ο γιος της εξακολουθεί να παραμένει κολλημένος σε παλιές κι επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Αλέξης, όμως, σε άλλη χρονική στιγμή εξομολογείται στον Θεοδόση τις φαντασιώσεις του με τη Μυρτάλη κι εκείνος υπόσχεται να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος παρακαλά την Ισμήνη να τον συγχωρέσει, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη.

Ο Μάνος τσακώνεται με τη Μαρίνα για το θέμα του παιδιού, ενώ παράλληλα υποχωρεί και επιτρέπει στον Ισίδωρο να φέρει την Αντιγόνη για να μείνει μαζί τους. Τέλος, ο Θεοδόσης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μαργαρίτα, η οποία έχει πλήρη άγνοια για το τι της επιφυλάσσει η επόμενη μέρα.

gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό