Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeη απόρριψη του Στάθη θα σοκάρει την Εύα όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για το ζευγάρι που έχει αναστατώσει την Αρεόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσούλα πιάνει Στάθη και Εύα να φιλιούνται κάτι που θα φέρει ένα μπαράζ εξελίξεων ενώ η Εύα είναι έτοιμη να μπει στο καινούργιο της σπίτι αλλά και να ξεκινήσει την συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο.

Ο Ιάκωβος είναι έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μιλήσει με το όπλο στα χέρια στον Δημήτρη ενώ η Μαργαρίτα αρχίζει να πιστεύει πως ο Αλέξης αρχίζει να γίνεται καλύτερα, όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη καταλαβαίνει πως ο Αλέξης σκότωσε το Νικήτα ενώ οι Καπερνάροι αλλά και η οικογένεια της Χάιδως έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην επικείμενη δίκη του Φίλιππου.

Ακόμη, ο Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στη Χάιδω ότι η Μέλπω έχει μετακομίσει στο σπίτι του, αλλά δεν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, κινδυνεύοντας να παρεξηγηθεί μαζί της.

Δύσκολες ώρες θα βιώσει όμως και ο Ισίδωρος που θα νιώσει μια αδιαθεσία με αποτέλεσμα η Αντιγόνη να πάει αμέσως στο σπίτι του για να του παράσχει βοήθεια.

Τέλος, η Μαργαρίτα απαγορεύει στον Αλέξη να πάει στη Θεσσαλονίκη στην κηδεία του Νικήτα, κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει πράξη με την Μυρτάλη να γίνεται έξαλλη μόλις μαθαίνει πως ο φονιάς πήγε στην κηδεία του αγαπημένου της χωρίς καμία απολύτως ντροπή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό