Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα οδηγούνται στο χωρισμό, παρά τα συναισθήματα που υπάρχουν

Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα οδηγούνται στο χωρισμό, παρά τα συναισθήματα που υπάρχουν

Η γη της ελιάς συνεχίζει αν κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τη σειρά του MEGA να βρίσκεται μόνιμα στις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές καθώς η σειρά κλείνει σιγά σιγά τον πρώτο κύκλο προβολής της στην Ελληνική τηλεόραση.

Η είσοδος των νέων χαρακτήρων φέρνουν μεγάλες ανατροπές τόσο στη πλοκή όσο και στις ζωές των ηρώων από τη Μάνη.

Πρώτος και καλύτερος ο ξάδερφος του Στάθη, ο Δημοσθένης, ο οποίος αποκαλύπτει σιγά σιγά το πραγματικό του πρόσωπο όπως και η γυναίκα του Ασπασία.

Ο Στάθης μάλιστα θα κάνει μία συμφωνία που δε τον συμφέρει καθόλου μαζί του προκειμένου να βοηθήσει τον ξάδερφο του.

Ο Στάθης ωστόσο έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του και είναι αυτά τα οποία βλέπουμε να τον απασχολούν κυρίως στα επόμενα επεισόδια.

Ο Στάθης με την Εύα οδηγούνται στον χωρισμό καθώς ο Στάθης δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε δεσμεύσεις. Η Εύα έτσι λοιπόν τον χωρίζει με τη σχέση τους να είναι περίπλοκη όμως καθώς ακόμη υπάρχουν συναισθήματα.

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία υποδύεται την Εύα, η Χριστίνα Παππά, σε συνέντευξή της μίλησε για την πολύπλοκη αυτή σχέση η οποία έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Όπως η ίδια ανέφερε, η σχέση τους έχει οδηγηθεί σε τέλμα. Σε εκείνο το σημείο οι δυο τους πρέπει να αποφασίσουν αν και πως θα συνεχίσουν τη σχέση τους.

Ωστόσο μέσα από αυτές τις δυσκολίες και την όλη επώδυνη διαδικασία, Στάθης και Εύα αρχίζουν να ανακαλύπτουν τι πραγματικά νιώθουν ο ένας για τον άλλο και ακολουθούν ανάλογη πορεία.

sportime.gr

Δείτε παρακάτω το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας 6 Ιουνίου όπου πρωταγωνιστούν και πάλι Στάθης και Εύα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό