Γη της Ελιάς: Στέφανος και Ελένη σμίγουν ξανά – Το μωρό της Βασιλικής ξυπνάει από το κώμα

Γη της Ελιάς: Στέφανος και Ελένη σμίγουν ξανά – Το μωρό της Βασιλικής ξυπνάει από το κώμα

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeτο ένοχο παρελθόν Φανής – Αντιγόνης θα φέρει τα πάνω κάτω στην Μάνη και θα αναστατώσει τους πάντες με πρώτο και καλύτερο τον Ισίδωρο, όμως δεν πρόκειται να είναι η μοναδική εξέλιξη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στέφανος και Ελένη ξανά μαζί!

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά η σχέση του Στέφανου και της Ελένης που έχει περάσει από σαράντα κύματα μετά και τα πολλά εμπόδια που έχει βάλει στο ζευγάρι η Αρετή.

Ο Στέφανος φαίνεται πως για πρώτη φορά είναι έτοιμος να βάλει stop στην μητέρα του η οποία και θα κληθεί να σταματήσει να επεμβαίνει στη ζωή του, με τον Καπερνάρο να αντιλαμβάνεται πλέον πως ο πατέρας του είχε δίκιο σε όλα όσα του έλεγε.

Αυτή του η απόφαση τον φέρνει και πάλι κοντά με την Ελένη, με το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί γεγονός που εξοργίζει την Αρετή ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την Ισπανία από τον Ιάκωβο.

Δύσκολες ώρες όμως αναμένεται να βιώσει η Χάιδω που θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για ηθική αυτουργία αναφορικά με τον πυροβολισμό του Στέφανου από τον Φίλιππο.

Αντίθετα, ευχάριστα θα είναι τα νέα για την Βασιλική και τον Φίλιππο, καθώς το μωρό ξυπνά από το κώμα σε μια πολύ καλή εξέλιξη για όλους στην Αρεόπολη.

Ακόμη, η Ιουλία μαθαίνει για το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ενημερώνει άμεσα την Αντιγόνη ενώ ο Ισίδωρος συστήνεται στη δικηγόρο, Φανή Αναστασίου η οποία και θυμώνει μαζί του.

Τέλος, ένα πρόβλημα στην κατασκευή του ελαιοτριβείου του Ιάκωβου δεν του επιτρέπει να συνοδεύσει την Αθηνά στην πρωτεύουσα, ενώ ο αδελφός της Εύας, ο Άρης, αποφασίζει να την επισκεφθεί στη Μάνη και επιτέλους θα γνωρίσει τον Στάθη για τον οποίο έχει ακούσει τόσα πολλά από την αδελφή του.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό