Για μεγάλες εξελίξεις με την είσοδο του 2022 προειδοποιεί η Άση Μπήλιου

Για μεγάλες εξελίξεις με την είσοδο του 2022 προειδοποιεί η Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις της αστρολόγου για το τέλος του 2021 και την αρχή του νέου έτους

Η Άση Μπήλιου ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη και είχε αρκετά θετικά να πει για την είσοδο του 2022 στα ζώδια, η οποία αναμένεται να φέρει εξελίξεις σε πολλές εκφάνσεις της ζωής τους.

Η γνωστή αστρολόγος έχει αυτή την αισιοδοξία στις προβλέψεις της εβδομάδας (27/12/2021-2/1/2022), καθώς οι τελευταίες ημέρες του 2021 ξεδιπλώνονται μπροστά μας με ιδιαίτερες όψεις, μια σημαντική πλανητική αλλαγή που προοδευτικά μέσα στο νέο έτος θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο αισιόδοξοι, ενώ η νέα χρονιά θα μπει ορμητικά με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω που πραγματοποιείται την Κυριακή στις 02/01/2022, με τον Κώστα Λεφάκη πάντως να αναφέρεται σε εντάσεις.

 

Κριός

Λίγο πριν το 2021 εκπνεύσει, η πιο σημαντική πλανητική του αλλαγή είναι η είσοδος του Δία στις 29/12 στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα βήμα πριν έρθει στο δικό σας δηλαδή! Το βήμα αυτό θα το κάνει τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 11/5. Από τους Ιχθύς ο Δίας θα σας προετοιμάσει για τα μεγάλα και φιλόδοξα ξεκινήματα σας που θα κάνετε μέσα στη νέα χρονιά. Μολονότι είναι μια πιο εσωστρεφής και εσωτερική επιρροή για το δικό σας ζώδιο, θα λειτουργήσει σαν φύλακας άγγελός σας προστατεύοντας σας από τα πιο δύσκολα σενάρια. Δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδος αυτή με τον Δία στους Ιχθύς, αλλά μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αρκεί να είστε πρόθυμοι να αφήσετε πίσω σας κακές συνήθειες, τοξικές καταστάσεις και εξαρτήσεις από ανθρώπους και καταστάσεις ανώφελες για τη ζωή σας. Μέχρι τις 11/5 που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής προόδου. Βεβαιωθείτε για τους στόχους που θέλετε να κυνηγήσετε και αφήστε και κάποια πράγματα στην τύχη, διότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ως εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν κι αυτή την εβδομάδα, όμως με κάποιο τρόπο η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως και η πρώτη μέρα του χρόνου, θα είναι ανώτερες από τις αντίστοιχες των Χριστουγέννων! Κάντε τα πλάνα σας και τσουγκρίστε σε μια καλύτερη χρονιά που εκτείνεται μπροστά σας. Πολύ διαφορετική θα είναι η εικόνα της 2ης μέρας του χρόνου που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα της καριέρας, της εικόνας σας, του κοινωνικού σας στάτους. Καθώς ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν στις επόμενες 15 μέρες θέματα της καριέρας, αλλά και της ομάδας που είστε μέλος της και έχετε κοινούς στόχους. Σε αυτό παραπέμπει κι ο Ερμής που προχωρά στον Υδροχόο.

Ταύρος

Σπουδαία τα νέα που φέρνουν οι τελευταίες ημέρες του 2021, καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της ανάπτυξης και της προόδου, περνά σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο, τους Ιχθύς, μέσα στον τομέα των στόχων, των ιδανικών, των συνεργατών, των φίλων, των ανθρώπων που σας στηρίζουν και σας βοηθούν να επιτύχετε όσα κατεργάζεστε. Οι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σας θα παίξουν έναν πιο σημαντικό ρόλο σε αυτή τη χρονιά κι εσείς θα είστε πιο πρόθυμοι να συνεργαστείτε μαζί τους για να επιτύχετε τα κοινά σας οράματα. Είναι ακόμη μέχρι τις 11/5 μια περίοδος για να ανοίξετε όχι μόνο τους ορίζοντες σας, αλλά και τον κύκλο σας φιλικό, κοινωνικό κι επαγγελματικό. Να γίνετε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις νέες τεχνολογίες που μπορεί να σας λύσουν τα χέρια. Οι όψεις της εβδομάδας είναι σχετικά πιο ζόρικες για το δικό σας ζώδιο, καθώς κάτι φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολεί περισσότερο, το οποίο αναφέρεται είτε σε κάποιο πρόσωπο από το στενό περιβάλλον σας (π.χ. τον σύντροφό σας) είτε ακόμη και ένα οικονομικό ζήτημα που θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Παρόλα αυτά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε όμορφα την Πρωτοχρονιά. Απλά θα έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας κάτι που σας στερεί λίγο την ανεμελιά. Φυσικά μπορεί να μην συμβαίνει και τίποτε και να είναι το άγχος σας για τις μέρες αυτές και τις όποιες προετοιμασίες έχετε. Η δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς φέρνει την πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 στο αυστηρό και προσγειωμένο ζώδιο του Αιγόκερω που σας καλεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δίπλα στη Νέα Σελήνη στέκονται Αφροδίτη και Πλούτωνας που σας ζητούν να αναθεωρήσετε ίσως κάποια σχέδια σας για το μέλλον σε επίπεδο σπουδών ή δουλειάς. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Κρόνος στον τομέα της καριέρας σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε την κατεύθυνση της επαγγελματικής σας ζωής και να αναλάβετε δράση. Την ίδια μέρα προχωρά στον Υδροχόο και ο Ερμής, δίνοντας επίσης έμφαση στην καριέρα που πιθανώς θα αντιμετωπίσει περαιτέρω αναβολές και δυσκολίες μέσα στον Ιανουάριο.

Δίδυμοι

Οι τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου φέρνουν την πιο σημαντική πλανητική αλλαγή, την είσοδο του Δία στους Ιχθύς σε ένα πολύ κομβικό και δυνατό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, στον 10ο οίκο της καριέρας, της καταξίωσης, της φήμης. Με αυτή την επιρροή θα καταφέρετε να αναρριχηθείτε στον επαγγελματικό σας στίβο, θα κάνετε με τη δουλειά σας να σας προσέξουν άτομα από τον χώρο που δραστηριοποιείστε, ενώ μια προαγωγή ή μια καινούρια δουλειά που σας εμπνέει θα έρθουν πιο εύκολα στον δρόμο σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή, καθώς ο Δίας θα σχηματίζει τετράγωνο προς το ζώδιο σας, είναι η υπερβολή. Να μην φερθείτε αλαζονικά και να μην κάνετε εχθρούς στον δρόμο για την κορυφή. Σε κάθε περίπτωση, μόνο ωφελημένοι μπορεί να βγείτε από τη διέλευση του Δία στους Ιχθύς που θα γίνει σε δυο μέρη. Από τις 29/12/21 μέχρι τις 10/5/22 και από τις 29/10/22 μέχρι τις 20/12/22. Οι τελευταίες ημέρες του 2021 έχουν αρκετή πίεση με τη Σελήνη στον Τοξότη και αρκετές υποχρεώσεις να φέρετε εις πέρας. Έχουν έμφαση όμως και στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Μπορεί να κουραστείτε λίγο περισσότερο για να είναι όλα έτοιμα και να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ανήμερα την Πρωτοχρονιά σας καλεί να κάνετε κάτι διαφορετικό και να αποφύγετε τα τετριμμένα για να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Τη δεύτερη μέρα του 2022 έρχεται η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον Αιγόκερω κι είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε με ποιο τρόπο θα εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο στις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια πολύ πρακτική Νέα Σελήνη την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να θέσετε οικονομικούς στόχους για τη νέα χρονιά και καθώς ο κυβερνήτης της ο Κρόνος βρίσκεται μέσα σε έναν τομέα εξερεύνησης των προοπτικών σας για το μέλλον, να δείτε πώς θα μπορούσατε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις, ικανότητες, ώστε να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Σε αυτά συνηγορεί και η νέα θέση του κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο την ίδια μέρα.

Καρκίνος

Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά, μια πλανητική αλλαγή έρχεται για να σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να επεκταθείτε μέσα στη νέα χρονιά. Αναφέρομαι φυσικά στην είσοδο του Δία στους Ιχθύς μέσα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο που συνδέεται με τις σπουδές, τα πτυχία, τις επαγγελματικές σας προοπτικές, τα ταξίδια και τις επαφές με ξένους και εξωτερικό, τα ΜΜΕ, το δημόσιο, τις εκδόσεις. Αν δραστηριοποιείστε επαγγελματικά με επαγγέλματα που βασίζονται στην επικοινωνία, τη διδασκαλία, τις μεταφορές, τις εισαγωγές – εξαγωγές, το διαδίκτυο, τα ΜΜΕ, τα νομικά, τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερη επιτυχία μέσα στη νέα χρονιά. Ακόμη κι αν έχετε υπόψη σας να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, αξίζει να πάρετε ένα υπολογισμένο ρίσκο. Σε κάθε περίπτωση, η επιρροή του Δία μόνο θετική μπορεί να είναι για το ζώδιο σας σε πολλούς τομείς και κατευθύνσεις, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα είστε αν μη τι άλλο πιο αισιόδοξοι. Την Πρωτοχρονιά το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σάς καλεί να κάνετε κάτι διαφορετικό με τους φίλους ή την οικογένεια σας, που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ώστε να μπει η νέα χρονιά με τον πιο όμορφο τρόπο και βασικά με τον τρόπο που εσείς οι ίδιοι επιθυμείτε. Την Κυριακή έρχεται η πρώτη Νέα Σελήνη της νέας χρονιάς στον Αιγόκερω, που ενεργοποιεί τον 7ο Ηλιακό σας οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, θέτοντας ένα εξάμηνο πλαίσιο μέχρι το καλοκαίρι που μπορεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ενώνοντας τις δυνάμεις σας σε μια δυνατή επαγγελματική συμμαχία ή και στην προσωπική σας ζωή σε μια νέα και πολλά υποσχόμενη ερωτική σχέση ή γιατί όχι και σε έναν γάμο. Φυσικά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, που αν κάποια σχέση ή συνεργασία δεν είναι αυτό που επιθυμείτε πραγματικά μπορεί να πάρετε την απόφαση να διαλέξετε χωριστούς δρόμους, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ίδιο τομέα βάζοντάς σας σε διαδικασία αναθεωρήσεων.

Λέων

Οι τελευταίες ημέρες του 2021 φέρνουν μια μεγάλη αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Δίας προχωρά στους Ιχθύς στις 29/12, θέση που θα κρατήσει αρχικά μέχρι τις 10/5, μετά θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα στον Κριό από 11/5 μέχρι 28/10 και ξανά στους Ιχθύς για ένα δίμηνο μέχρι τις 20/12/22. Μέσα σε αυτές τις βαθιά μεταμορφωτικές διελεύσεις του θα εμβαθύνετε περισσότερο στις σημαντικές σας σχέσεις και θα βοηθηθείτε αρκετά και σε οικονομικό επίπεδο είτε μέσω μιας νέας και ιδιαίτερα αποδοτικής συνεργασίας, είτε μέσω απόδοσης επενδύσεων, μέσω βοήθειας από την οικογένεια, πώλησης ακινήτων ή μιας κληρονομιάς. Πιθανώς η βοήθεια να προέλθει και μέσω του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Για τους αδέσμευτους Λέοντες μπορεί να προκύψει μια ιδιαίτερα έντονη έλξη, αλλά μην είστε βιαστικοί στην εκτίμηση σας και δώστε χρόνο να εξελιχθούν τα πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε (καθώς ο 8ος οίκος που θα βολτάρει ο Δίας είναι οίκος με βαθιά συναισθηματικά περιεχόμενα) είναι να μην μεγαλώσουν και τα αρνητικά συναισθήματα, οι εμμονές, η κτητικότητα, κλπ. Όπως και να έχει, η φετινή Πρωτοχρονιά σας βρίσκει σε καλύτερη διάθεση με τη Σελήνη στον Τοξότη να σας φτιάχνει τα κέφια ίσως περισσότερο κι από τα Χριστούγεννα και να προσδίδει και έναν ερωτικό τόνο στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Άσχετα με τα πλάνα που έχετε κανονίσει, ωραία θα περάσετε και σε καλέσματα της τελευταίας στιγμής και σε εξόδους με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 λαμβάνει χώρα τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνοντας μια τελείως διαφορετική και πιο γειωμένη επιρροή. Μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες οι στόχοι σας είναι αυτοί της δουλειάς, της ανασύνταξης των δυνάμεων σας σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά σε επίπεδο υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε τους στόχους σας και αν επιμείνετε μπορεί σίγουρα να τους ολοκληρώσετε με επιτυχία μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Την ίδια μέρα περνά στον Υδροχόο ο Ερμής στρέφοντας την προσοχή σας στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Παρθένος

Οι τελευταίες ημέρες του 2021 φέρνουν καλά νέα, καθώς ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς σε ένα πολύ κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 7ο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Και λέω επιστρέφει, διότι η πρώτη του φορά στους Ιχθύς ήταν το διάστημα 14/5/21 με 28/7/21. Τώρα στις 29/12/21 επανέρχεται μέχρι τις 10/5/22 και μετά ξανά από 29/10/22 μέχρι 20/12/22. Με κάποιο τρόπο η επιρροή έρχεται σε δόσεις, αλλά τουλάχιστον είναι θετική. Ο Δίας επεκτείνει ό,τι αγγίζει και ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για την προσωπική σας ζωή, αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική σχέση ή να προχωρήσετε παρακάτω με την ήδη υπάρχουσα με έναν γάμο, συμβίωση ή την απόκτηση ενός παιδιού. Σημαντική η επιρροή του και στις επαγγελματικές συνεργασίες. Θα έχετε περισσότερες προτάσεις, θα γνωρίσετε επιδραστικά άτομα στον χώρο που δραστηριοποιείστε που μπορεί να λειτουργήσουν και σαν μέντορες και θα ψαχτείτε περισσότερο με νέα αντικείμενα ή μπορεί ακόμη και να αποκτήσετε φήμη για κάποιο ταλέντο σας. Σε κάθε περίπτωση, ο Δίας θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε δεσμούς και να γίνετε πιο εξωστρεφείς τη νέα χρονιά. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, κάνοντας σας μάλλον πιο πρόθυμους να μοιραστείτε την αλλαγή της χρονιάς με οικεία σας πρόσωπα και σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Από την άλλη, αν έχετε κέφια για εξόδους ας έχετε φροντίσει από πριν να σιγουρέψετε τα σχέδια σας, διότι η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Η δεύτερη μέρα της χρονιάς φέρνει την πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 στον Αιγόκερω μέσα σε έναν διασκεδαστικό, δημιουργικό και ερωτικό τομέα. Σε συνδυασμό και με το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό μπορεί να κάνετε κάποια ξαφνική γνωριμία που να σας ενθουσιάσει. Βοηθητική η επιρροή της για τις δυο επόμενες εβδομάδες και στα επαγγελματικά. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο την ίδια μέρα απαιτεί να κάνετε προτεραιότητα μέσα στο πρώτο δίμηνο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Ζυγός

Οι τελευταίες ημέρες του 2021 σημαδεύονται από μια σημαντική πλανητική αλλαγή. Αναφέρομαι φυσικά στην είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 29/12/21, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 10/5/22 αρχικά, ενώ μετά από ένα διάλειμμα στον Κριό, θα επανέλθει γι’ ακόμη ένα δίμηνο από τις 29/10/22 μέχρι τις 20/12/22. Ο Δίας θα λάβει θέση μέσα στον τομέα υγείας, καθημερινότητας και εργασίας και θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές που θα διευκολύνουν τις καθημερινές σας ρουτίνες, θα σας προσφέρουν περισσότερη υγεία και ευεξία, αλλά και καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες. Είναι η κατάλληλη περίοδος να προσφέρετε στον εαυτό σας όπως το κάνετε για τους άλλους. Αν υπήρχαν μακροχρόνια θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούσαν, μπορεί μέσα στη νέα χρονιά να βρείτε λύσεις, τον κατάλληλο γιατρό ή θεραπεία που θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε. Ακόμη είναι μια περίοδος που αν ψάχνετε για εργασία θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βρείτε κάτι που θα σας ταιριάζει. Καλύτερες σχέσεις με συνεργάτες, επέκταση των ευθυνών ή της δουλειάς και πιο παραγωγικές μέρες υπόσχεται η πορεία του Δία στους Ιχθύς. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα η Σελήνη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο σας βάζει σε μια διαδικασία να θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις ή έστω να μην κάνετε τα ίδια πράγματα που κάνατε και πέρυσι. Τα κέφια σας θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα σε σχέση με τα Χριστούγεννα και θα επιδιώκετε να έχετε επαφές με φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Κυριακή φέρνει την πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να σκεφτείτε να κάνετε κάποια αλλαγή, επισκευή, μετακόμιση, αλλαγή συγκατοίκων ή ακόμη μπορεί το σπίτι σας να λειτουργήσει και σαν επαγγελματική έδρα. Την ίδια μέρα προχωρά ο Ερμής στον Υδροχόο σε μια αρκετά μακρά επιρροή μέχρι τις 9/3, καθώς θα γυρίσει και ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών.

Σκορπιός

Το τέλος του 2021 έρχεται με μια σημαντική πλανητική διαφοροποίηση και μάλιστα ιδιαίτερα φιλική προς το δικό σας ζώδιο. Αναφέρομαι φυσικά στην είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 29/12. Μια μικρή γεύση του Δία σε αυτό το ζώδιο είχατε πάρει από τις 14/5/21 μέχρι τις 29/7/21 που έκανε τη δοκιμαστική του πτήση. Βέβαια τότε επωφελήθηκαν περισσότερο οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Τώρα επανέρχεται και θα βοηθήσει όλα τα δεκαήμερα, προσφέροντας ένα σοβαρό αντίβαρο στην επιρροή του Κρόνου. Ο Δίας φέρνει επέκταση, αισιοδοξία, άνοιγμα των οριζόντων σας και περισσότερη τύχη. Οι τομείς που θα επωφεληθούν από τη διέλευση του είναι: του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών. Φανείτε τολμηροί, διεκδικητικοί και μόνο να κερδίσετε έχετε. Αν η επιθυμία σας είναι να ερωτευθείτε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο ή ακόμη να κάνετε μια δική σας επιχειρηματική κίνηση ή έστω να διασκεδάσετε περισσότερο και να είστε πιο χαλαροί, τότε έχετε πολλές ελπίδες να τα καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Η παραμονή του νέου έτους βρίσκει τη Σελήνη στον Τοξότη, όπως και η Πρωτοχρονιά. Αν το παρακάνατε με έξοδα τα Χριστούγεννα, προσέξτε να μην ξεφύγετε αυτές τις μέρες. Ρίξτε το έξω, αλλά κάνοντας πολύ συνειδητοποιημένα έξοδα. Αν δεν έχετε όρεξη για εξόδους και γλέντια, μια χαρά μπορείτε να περάσετε και με τον σύντροφο, την οικογένεια σας ή έστω κάποιους κολλητούς φίλους. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσετε τα πλάνα άλλων, αν δεν ταιριάζει η διάθεσή σας σ’ αυτά που έχουν κανονίσει. Την Κυριακή έρχεται η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 στον Αιγόκερω στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σχέσεις με αδέλφια, στενούς συγγενείς, γείτονες και μπορεί να φέρει μια νέα συνεργασία, μια συμφωνία ή μια αγοραπωλησία πιθανώς ενός μεταφορικού μέσου. Την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο για ένα μεγάλο διάστημα, κάνοντας τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού πιο σημαντικά.

Τοξότης

Οι τελευταίες ημέρες του 2021 φέρνουν τη σημαντικότερη αλλαγή, την είσοδο του κυβερνήτη σας Δία στους Ιχθύς, μετά από μια σύντομη δοκιμαστική είσοδο από τις 14/5 μέχρι τις 29/7 σε αυτό το ζώδιο νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Από τώρα μέχρι τις 10 Μαΐου και κατόπιν για ακόμη ένα τελευταίο δίμηνο από τις 29/10/22 μέχρι τις 20/12/22 ο Δίας θα ευνοήσει οτιδήποτε αφορά τη συναισθηματική σας ζωή, την οικογένεια και το σπίτι. Σε γενικές γραμμές δεν είναι πολύ εξωστρεφής η επιρροή του, αλλά θα είναι βοηθητική αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, να κάνετε μια μετακόμιση, επισκευές, επέκταση ή ακόμη να αποκτήσετε τον δικό σας χώρο ή να εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα ακίνητο. Πιθανώς να ξεκινήσετε και κάποια επαγγελματική δραστηριότητα με ορμητήριο το σπίτι σας. Οι σχέσεις με την οικογένεια σας θα είναι στο προσκήνιο και παλιότερα θέματα μπορεί να επιστρέψουν προκειμένου να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις και να απαλλαχτείτε από αυτά. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η πρώτη μέρα του χρόνου βρίσκουν τη Σελήνη στο ζώδιο σας να συναντά τον Άρη. Καταρχάς φαίνεται ότι θα είστε βιαστικοί ή για κάποιο λόγο λίγο πιο αγχωμένοι αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να μην φορτώσετε το πρόγραμμά σας με πολλές και διάφορες υποχρεώσεις και φτάσετε στην αλλαγή του χρόνου μέσα στο στρες. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα θέματα της υγείας σας αν είστε γεννημένοι-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Μπορεί να νιώθετε κάποιο ανικανοποίητο αυτές τις μέρες, ειδικά αν δεν έχετε καταφέρει να κάνετε ένα πρόγραμμα που σας αρέσει. Τη δεύτερη μέρα της χρονιάς έρχεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στον 2ο οίκο των υλικών αποκτημάτων σας και των οικονομικών, που σας καλεί να είστε πιο οργανωμένοι σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα και να βρείτε πιθανώς και νέες πηγές εσόδων για να ανταποκριθείτε στις μεγάλες ανάγκες της περιόδου. Την ίδια μέρα ο Ερμής παίρνει θέση στον Υδροχόο, δίνοντας έναν αυξητικό τόνο στις καθημερινές επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες.

Αιγόκερως

Οι τελευταίες ημέρες του 2021 έρχονται με μια σημαντική πλανητική διαφοροποίηση, καθώς ο Δίας αφήνει οριστικά πίσω του τον Υδροχόο και προχωρά στους Ιχθύς. Μια μικρή γεύση της επιρροής του σε αυτό το ζώδιο πήραμε το καλοκαίρι του 2021, καθώς έκανε μια δοκιμαστική πτήση από τις 14/5 μέχρι τις 29/7. Για σας οι Ιχθύες κυβερνούν έναν οίκο επικοινωνίας, εξωστρέφειας, σπουδών, επαγγελματικών επαφών, συζητήσεων, ταξιδιών, σχέσεων με φίλους, συνεργάτες, αλλά και τον στενό οικογενειακό σας περίγυρο. Μέσα στους επόμενους 5 μήνες η κοινωνική σας ζωή γίνεται προτεραιότητα. Είναι η στιγμή να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας, να αλλάξετε παραστάσεις βρίσκοντας ευκαιρίες για μερικά ταξιδάκια, να ανακαλύψετε νέα στέκια στην πόλη που μένετε, να ενδιαφερθείτε για επιμόρφωση, σεμινάρια ή ακόμη να δείτε την περίπτωση αλλαγής του μεταφορικού σας μέσου. Διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, προτάσεις, όλα ευνοούνται περισσότερο μέχρι τις 10/5 και αμέσως μετά από τις 29/10 μέχρι τις 20/12. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την Πρωτοχρονιά η Σελήνη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Άρη μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο κυκλοθυμικοί ή να μην ευχαριστιέστε εύκολα με τις διαθέσιμες επιλογές σας. Πιθανώς να μην έχετε πολλά κέφια ή να θέλετε να περάσετε την παραμονή σε πιο χαμηλούς τόνους. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ανήμερα είναι πιο βοηθητικό για να επιδιώξετε αλλαγή παραστάσεων ή έστω να κάνετε διαφορετικά πράγματα από αυτά που συνηθίζετε. Το τρίγωνο αυτό παραπέμπει και σε μια νέα γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει σε προσωπικό επίπεδο. Την Κυριακή σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο σας, η οποία σας καλεί να θέσετε τους νέους στόχους που θέλετε να επιτύχετε μέσα στο 2022. Την ίδια μέρα προχωρά κι ο Ερμής στον Υδροχόο ενεργοποιώντας τον τομέα των οικονομικών. Τις επόμενες δυο εβδομάδες και πριν ο Ερμής γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος φροντίστε να οργανώσετε για τα καλά αυτόν τον τομέα.

Υδροχόος

Οι τελευταίες ημέρες του 2021 φέρνουν την έξοδο του Δία από το ζώδιο σας και την είσοδο του στους Ιχθύς στον 2ο Ηλιακό σας οίκο των οικονομικών και της ασφάλειας, φέρνοντας θετικά νέα για το πορτοφόλι σας μέσα στο 2022. Μια πρώτη γεύση πήρατε από τις 14/5/21 μέχρι τις 29/7/21 που ο Δίας έκανε τη δοκιμαστική του πτήση σε αυτό το ζώδιο. Αν κάποια σχέδια σας έμειναν απραγματοποίητα, τότε μέσα στη νέα χρονιά θα έχετε πολλαπλές ευκαιρίες να τα δείτε να υλοποιούνται. Αυτή η επιρροή θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, να αυξήσετε τα έσοδά σας ή να κάνετε καλύτερη διαχείριση της περιουσίας σας. Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο Δίας φημίζεται για τις υπερβολές του, προσέξτε μόνο να μην σας ανοίξει η όρεξη για μεγάλα έξοδα. Χρειάζεται λίγη πειθαρχία για να αξιοποιήσετε πλήρως αυτή την επιρροή. Ο Δίας θα κάνει μια δοκιμαστική πτήση στον Κριό για κάποιους μήνες από 11/5 μέχρι 28/10 κι από τις 29/10 μέχρι τις 20/12 θα επανέλθει για την τελική του διέλευση στους Ιχθύς. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς έρχεται με τη Σελήνη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Άρη στον 11ο οίκο των φίλων και της κοινωνικότητας. Αν μη τι άλλο φαίνεται ότι θα επιδιώξετε να περάσετε με καλή παρέα την αλλαγή του χρόνου, ενώ θα είστε και πιο πρόθυμοι να θέσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Η διάθεσή σας θα είναι πιθανώς καλύτερη κι από αυτή των Χριστουγέννων, αλλά προσέξτε τις επιλογές που κάνετε στους ανθρώπους που θα σας πλαισιώσουν. Τη δεύτερη μέρα του νέου έτους σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο πιο προσγειωμένο και αυστηρό κι είναι πραγματικά η καλύτερη στιγμή για να δείτε πώς θα βαδίσετε στο νέο έτος και ποιες αποφάσεις θα πάρετε για τα νέα σας σχέδια. Ενδεχομένως να νιώθετε λίγο πιο κουρασμένοι ή άτονοι. Την ίδια μέρα προχωρά κι ο Ερμής στο ζώδιο σας σε μια εκτεταμένη διέλευση μέχρι τις 9/3, εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του που θα αρχίσει στις 14/1. Προσπαθήστε τα σοβαρά και τα σημαντικά να τα βάλετε μέχρι τότε.

Ιχθείς

Καλώς να τον δεχτείτε! Αναφέρομαι στον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία που επιστρέφει στο ζώδιό σας στις 29/12, για να σας βοηθήσει να επεκταθείτε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να κάνετε μια νέα και σημαντική αρχή στη ζωή σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήδη από το καλοκαίρι πήρατε μια γεύση της γενναιοδωρίας του από τις 14/5/21 μέχρι τις 29/7/21, τουλάχιστον οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Τώρα θα ευνοηθούν όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας μέχρι τις 10/5/22 και κατόπιν από τις 29/10/22 μέχρι τις 20/12/22 που θα επανέλθει για την τελική του διέλευση στο ζώδιο σας. Ο Δίας είναι συνδεδεμένος με την τύχη, την ευημερία, την πραγματοποίηση των ονείρων μας και το μόνο του αγκάθι είναι η υπερβολή. Αν έχετε λοιπόν τα πόδια σας καλά στερεωμένα στη γη και κοιτάτε ψηλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ωφεληθείτε. Ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα είτε αναφέρεται στην προσωπική σας ζωή με έναν έρωτα, έναν γάμο, την απόκτηση ενός παιδιού, είτε στα επαγγελματικά, είτε ακόμη και σε έναν προσωπικό σας στόχο, για παράδειγμα ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό! Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς βρίσκει τη Σελήνη στον Τοξότη στον 10ο οίκο σας, μια κάπως πιο ενοχλητική επιρροή, καθώς συναντά τον Άρη στο ίδιο ζώδιο. Ενδεχομένως να έχετε αρκετές υποχρεώσεις εκείνες τις μέρες είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο και να κουραστείτε. Την Κυριακή πραγματοποιείται η πρώτη Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Αιγόκερω στον 11ο οίκο των στόχων, των φίλων και της τεχνολογίας. Είναι η στιγμή ίσως να λανσάρετε ένα δικό σας πρότζεκτ, να ψάξετε τα κατάλληλα άτομα που θα σας πλαισιώσουν επαγγελματικά, να δουλέψετε πάνω σε έναν στόχο σας. Την ίδια μέρα έχουμε αλλαγή θέσης και για τον πλανήτη της επικοινωνίας τον Ερμή που περνά στον Υδροχόο. Από τώρα μέχρι τις 9/3, εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του, θα πρέπει να αναδιατάξετε τις προτεραιότητες της ζωής σας.

Πηγή: Asibiliou.gr/AthensMagazine

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό