Γιορτάστηκαν με επισημότητα οι Πολιούχοι Σαπών, Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη

Γιορτάστηκαν με επισημότητα οι Πολιούχοι Σαπών, Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη

ΘΕΜΑ: «Εορτασμός Πολιούχων Σαπών»
Εορτάστηκαν με την δέουσα μεγαλοπρέπεια και με κάθε επισημότητα, οι πολιούχοι και προστάτες της πόλεως των Σαπών, Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη, σε ένα εορταστικό διήμερο πλούσιο σε θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που με πολύ όρεξη επιμελήθηκαν και διοργάνωσαν οι άνθρωποι των συλλόγων της περιοχής μας με την υποστήριξη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.


Πλήθος κόσμου έσπευσε να τιμήσει και να ενισχύσει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις εορτασμού που έλαβαν χώρα στην έδρα του Δήμου, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα τις προσπάθειες ενίσχυσης του πολιτιστικού στοιχείου της περιοχής που από κοινού δρομολογεί ο Δήμος σε συνεργασία πάντοτε με τους εκάστοτε συλλόγους.
Άλλωστε οι μεγάλες θρησκευτικές εορτές υπήρξαν πάντοτε για τον Λαό μας άρρηκτα συνδεδεμένες με τον τοπικό πολιτιστικό παράγοντα ο οποίος τις ημέρες αυτές είχε την τιμητική του στην πόλη των Σαπών.
Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή έδωσε το παρόν στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων, ενώ ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, κ. Απόστολος Ιωάννου ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, με αφορμή τον εορτασμό των πολιούχων της έδρας του Δήμου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό