«Γιορτάζουμε την Διεθνή Ημέρα ευτυχίας στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής (Πλατεία Ειρήνης)»

«Γιορτάζουμε την Διεθνή Ημέρα ευτυχίας στην Κεντρική πλατεία της Κομοτηνής (Πλατεία Ειρήνης)»

Την Κυριακή (20/3) στις 12.00, σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας την Διεθνή Ημέρα Ευτυχίας στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τους εθελοντές του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφόρησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,  καθώς και από εθελοντές του συλλόγου ” Κοινότητα Νέων” (πολιτιστικός σύλλογος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης). Στη δράση θα συμμετέχει και το alternative rock μουσικό συγκρότημα ‘Gelato Lemoni’.

Η Διεθνής ημέρα ευτυχίας καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ στις 28 Ιουνίου 2012 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου.

Η δράση προγραμματίστηκε λαμβάνοντάς υπόψη όλες τις δυσκολίες που έχουμε βιώσει μικροί και μεγάλοι με τους περιορισμούς κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επομένως, σας προσκαλούμε να γιορτάσετε αυτή τη μέρα μαζί μας, αφήνοντάς πίσω τις έγνοιες και τους προβληματισμούς της καθημερινότητας.

Πρωταρχικός σκοπός της δράσης συνιστά η κοινωνική ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ένταξή τους σ’ έναν εποικοδομητικό διάλογο με βάση τους δικούς προβληματισμός. Άλλωστε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί καταγραφή απαντήσεων από τους περαστικούς, με άξονα δύο βασικά ερωτήματα: α) αν είναι ευτυχισμένοι και β) τι σημαίνει για αυτούς ευτυχία, Όπως γίνεται αντιληπτό, απώτερος σκοπός της δράσης μας είναι η αλληλεπίδραση με τους πολίτες της Κομοτηνής.

Τέλος, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφόρησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ευχαριστεί τον Δήμο Κομοτηνής για τη στήριξή του στις δράσεις μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό