Η Αννίτα Σπιθάκη βγαίνει στους δρόμους για χάρη των πιο καυτερών φετίχ

Η Αννίτα Σπιθάκη βγαίνει στους δρόμους για χάρη των πιο καυτερών φετίχ

Μαζοχισμός, Πατούσες, πλάτες, μαχαίρια, παγάκια, ακόμα και… «πίσω πόρτες», είναι μόνο μερικές από τις απαντήσεις που μπορεί να περιμένατε (ή μπορεί και όχι) από το τελευταίο βίντεο της Αννίτας Σπιθάκη στο κανάλι της στο Youtube. Το καυτό θέμα του μήνα είναι ο σεξουαλικός φετιχισμός.

Τι είναι ο φετιχισμός;

Φετιχισμός ονομάζεται η τάση “θεοποίησης” ορισμένων αντικειμένων, και η απόδοση υπερφυσικών δυνάμεων σε αυτά, απρόσιτης αλλά επιβαλλόμενης στον άνθρωπο. Στις πρωτόγονες θρησκείες το φετίχ αποτελούσε ένα αντικείμενο λατρείας.

Και τι ο σεξουαλικός φετιχισμός;

Δεδομένου ότι η επιστήμη της σεξολογίας αναπτύχθηκε από το δέκατο ένατο αιώνα, ο όρος φετίχ συνδέθηκε σταθερά με το φύλο και την έλξη ορισμένων τμημάτων του θηλυκού σώματος, ή συγκεκριμένα μέρη της θηλυκής ενδυμασίας. Τα παραδείγματα των μερών σωμάτων, που προσελκύουν το φετιχιστή, περιλαμβάνουν πόδια, μαλλιά, γλουτούς, και στήθη και τα αντικείμενα περιλαμβάνουν: γάντια, εσώρουχα, δέρμα, στηθόδεσμους, κτλ.

H Αννίτα Σπιθάκη, μαζί με το μικρόφωνο και την κάμερα της, βγαίνει στους δρόμους για το καθιερωμένο της ραντεβού και κάνει το πιο… spicy γκάλοπ του μήνα ρωτώντας περαστικούς για τα φετίχ τους. Οι απαντήσεις είναι όλες καυτερές, κάποιες μη αναμενόμενες, και υπόσχονται γέλιο αλλά και επιμόρφωση. Γιατί ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί κάποιο από αυτά τα φετίχ να χτυπήσει… την πόρτα σας.

Δείτε το βίντεο μέσα από το κανάλι της Αννίτας Σπιθάκη στο Youtube και μη διστάσετε να γράψετε και τα δικά σας φετίχ στα σχόλια του βίντεο.

Βίντεο:

Αν πάλι θέλετε να συμμετέχετε στα βίντεο της Αννίτας μπορείτε να την ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μάθετε πρώτοι πότε θα είναι το επόμενο της γκάλοπ.

*Η Αννίτα Σπιθάκη είναι φωτογράφος, content editor, vlogger και ραδιοφωνική παραγωγός. Τα βράδια του χειμώνα θα τη βρεις πίσω από το μικρόφωνο του Boem Radio, ενώ το κανάλι της στο YouTube ανανεώνεται συνεχώς. Ακολούθησέ την εδώ για να τη γνωρίσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό