Η Αθανασοπούλου «καίει» τον Βογιατζή: «Ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα, ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»

Η Αθανασοπούλου «καίει» τον Βογιατζή: «Ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα, ζήταγε να κάνουμε πρόβες γυμνές»

Η Έλενα Αθανασοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για όλα όσα έχει υποστηρίξει για τον βιασμό που δέχτηκε, ενώ παράλληλα απάντησε και στον Αντώνη Βογιατζή και τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή για εκείνη.

Τις τελευταίες μέρες, η ηθοποιός προχώρησε σε καταγγελία για βιασμό κατά γνωστού σκηνοθέτη και από εκείνη την στιγμή τα νεότερα που έχουν κυκλοφορήσει επί του θέματος είναι πρωτοφανή.

Η Έλενα Αθανασοπούλου, η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για τον βιασμό της πριν από 12 χρόνια, μίλησε στην εκπομπή “Τι λες τώρα;” και έδωσε την δική της εκδοχή σε όλα όσα είπε εις βάρος της ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Βογιατζής. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι εκείνη καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας τους υπήρξε αρκετά προκλητική και ότι μάλιστα τον είχε απειλήσει ότι θα τον καταγγείλει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η Έλενα Αθανασοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά: «Αφού λοιπόν βγήκε στα κανάλια, να βγει και να μας πει ότι στην προετοιμασία που με είχε πάρει σαν ηθοποιό μαζί με μία άλλη κοπέλα, μας ζήτησε ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα να κάνουμε πρόβες γυμνές. Τα έκανα άνω κάτω και έφυγα. Στην πορεία έφυγε και εκείνη η κοπέλα, που είναι φίλη μου πλέον μετά από αυτό»

Η ηθοποιός, έπειτα από το ξέσπασμά της για όλα όσα είπε ο Αντώνης Βογιατζής, είπε ότι είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τον δικαστικό αγώνα που θα ακολουθήσει, τονίζοντας ότι για όλα όσα υποστηρίζει υπάρχουν στοιχεία, τα οποία και έχουν δωθεί στον δικηγόρο της, που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Εγώ ξέρω ότι λέω την αλήθεια. Το κρατάω για μένα. Ο κόσμος ας πιστεύει ότι θέλει. Έχω στοιχεία, που τα έχει στη διάθεσή του ο δικηγόρος μου. Είμαι πανέτοιμη. Έχω δύναμη και έρχεται η λύτρωση», δήλωσε στο «Τι λες τώρα» και αποκάλυψε πως βίωσε πολλές φορές κατάθλιψη και ότι δεν την απασχολεί η γνώμη του κόσμου.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

<iframe src=”https://www.megatv.com/embed/?p=2020660474″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen scrolling=”no” width=”560″ height=”315″></iframe>

«Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει, η δικαιοσύνη. Τι μας νοιάζει ο χαρακτήρας που έχω, αν είμαι τρελή, αν είμαι έξω καρδιά, αν είμαι φωνακλού; Τα μάτια μου, την αλήθεια μου ο εισαγγελέας θα τα κρίνει. Δεν με ενδιαφέρει πως φαίνομαι αυτή τη στιγμή. Δεν με απασχολεί να κάνω καριέρα, αυτή τη στιγμή δίνω μάχη ζωής. Έχω χάσει 12 χρόνια από τη ζωή μου».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό