«Η Γη της Ελιάς»: 5 spoilers για τα νέα επεισόδια του 2023

«Η Γη της Ελιάς»: 5 spoilers για τα νέα επεισόδια του 2023

Η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», έριξε αυλαία για το 2022 και θα επιστρέψει στα μέσα Ιανουαρίου με καινούργια επεισόδια.

Τα spoilers πρωταγωνιστούν και, όπως φαίνεται, οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να κρύψει τις «βρώμικες» δουλειές που κάνει κι έτσι αποφασίζει να μιλήσει στον Κίμωνα. Ο γιος του σοκάρεται με τα όσα ακούει, αυτό όμως που θα τον ενοχλήσει περισσότερο είναι ότι θα πρέπει να χωρίσει με τη Δήμητρα.

Ο νεαρός δεν μπορεί να είναι με την αστυνομικό γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν τα όσα κάνει ο Δημοσθένης. Ο Γιώργης, επίσης, έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο σοκ. Η Ευτυχία θα του αποκαλύψει ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο αστυνόμος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα στείλει την αγαπημένη του στη φυλακή, ή αν θα «προστατεύσει» την ίδια και τη φίλη της Άννα. Αν κρίνουμε από το παρελθόν, ο Γιώργης βάζει πάνω από όλα το καθήκον.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μυρτάλη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Ισίδωρος θα της «παίξει» παιχνίδι και θα καταφέρει να πάρει το 51% των μετοχών της εταιρείας, κάτι που τον καθιστά πλέον το απόλυτο αφεντικό. Η επόμενη κίνηση του Ισίδωρου είναι να παραχωρήσει όλο το ποσοστό του στον Μάνο, μετατρέποντας τον πλέον στο νούμερο ένα πρόσωπο της εταιρείας. Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική άσχημη εξέλιξη για την ηρωίδα.

Ο Αλέξης αρχίζει να υποτροπιάζει, παθαίνει ξανά εμμονές και η ζωή της μπαίνει σε κίνδυνο. Ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν είναι η Εύα. Μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος, ο Χρήστος δε θέλει να δεχθεί το παιδί και της ζητά να το «ρίξει». Εκείνη γίνεται ερείπιο και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Η Βασιλική κι ο Φίλιππος πρόκειται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Αυτό, όμως, θα φέρει ρωγμές στον γάμο τους και το ζευγάρι θα πρέπει να αποφασίσει το πώς θα πορευτεί.

Πηγή: newsbomb.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό