Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το παρελθόν της Ασπασίας

Ο Στάθης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ενημερώνεται από τη Βασιλική για το δώρο που της έστειλε η Αρετή και ελπίζει πως αρχίζει να αλλάζει.’Ετσι, παίρνει το θάρρος και πηγαίνει να τη συναντήσει προκειμένου να μιλήσουν. Ο Στάθης την προτρέπει να δεχτεί επιτέλους τον Φίλιππο ως γαμπρό της και να σταματήσει την έχθρα που υπάρχει ανάμεσά τους προκειμένου να καταφέρει να δει και την εγγονή της. Εκείνη, όμως, ακόμη μία φορά αντιδρά έντονα και οι κατάρες της δεν έχουν τέλος, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά από την πλευρά της.

Κι ενώ οι μέρες περνούν, η Ασπασία συνεχίζει τις συνεδρίες με την ψυχολόγο και της εξομολογείται γεγονότα από την παιδική της ηλικία και μια δραματική ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Συγκεκριμένα, της εξιστορεί πως όταν ήταν μικρή είχε μία αδελφή με την οποία ήταν πολύ δεμένες. Ωστόσο, το κορίτσι πέθανε ξαφνικά και οι γονείς τους δεν άφησαν την Ασπασία να την αποχαιρετήσει και από τότε έχει μέσα της μία πληγή ανοιχτή. Εν τω μεταξύ, η Μυρτάλη δείχνει ακόμα μία φορά το μίσος της για την Αθηνά και πιέζει τον Αλέξη να οργανώσει τον φόνο της.

Στο αποψινό επεισόδιο οι διαπραγματεύσεις του Ισίδωρου για το ποσό των λύτρων φέρνουν τη Μαρίνα στα όριά της με αποτέλεσμα οι δυο τους να καβγαδίσουν. Ο Ισίδωρος, φοβούμενος ότι η μικρή Αγγελική θα καταλάβει τι συμβαίνει, αποφασίζει να τη στείλει στην Ιουλία, προκαλώντας την αντίδραση της Αντιγόνης, καθώς ήθελε εκείνη να φιλοξενήσει το παιδί. Την ίδια ώρα, γίνεται μια δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα η οποία βάζει στον Κουράκο την υποψία ότι οι απαγωγείς βρίσκονται κάπου κοντά. Παράλληλα, ο Κουράκος κι η Ευτυχία κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι και τα κουτσομπολιά στο χωριό δίνουν και παίρνουν. Η Ασπασία αρχίζει συνεδρίες με ψυχολόγο. Ο Αλέξης σε μια προσπάθεια να εκβιάσει συναισθηματικά τη Μαργαρίτα, την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό