Η γη της ελιάς: Φρικτός ξυλοδαρμός της Ολυμπίας – Ο Δημοσθένης κλέβει την Μυρτάλη

Η γη της ελιάς: Φρικτός ξυλοδαρμός της Ολυμπίας – Ο Δημοσθένης κλέβει την Μυρτάλη

Άκρως ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, ενώ όσα αναμένονται στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για το ποιος καίει τα θερμοκήπια των Στεφανέων, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η Χάιδω, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την Κατερίνα, πρόκειται να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Όλα αρχίζουν όταν η ίδια, μαζί με τη Μαργαρίτα, γίνονται μάρτυρες ενός σοβαρού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο πρωταγωνιστούν ένας εργάτης της, ο Παναγιώτης, και η γυναίκα του, η Ολυμπία.

Η Χάιδω και η Μαργαρίτα προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία να καταγγείλει τον άντρα. Όμως εκείνη είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Έτσι, η Χάιδω παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο.

Το γεγονός αυτό εξοργίζει τον άντρα, ο οποίος ξεσπάει βίαια στην Ολυμπία. Μέρα με την ημέρα, η οδύσσειά της συνεχίζεται, μέχρι που κάποια στιγμή το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Χάιδως.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης καταστρώνει το ένα σχέδιο μετά το άλλο και τώρα στο… στόχαστρό του βάζει τη Μυρτάλη. Έχοντας μάθει πόσο φιλόδοξη είναι και την περιουσία που έχει στο όνομά της, αποφασίζει να την προσεγγίσει και να την καλέσει για φαγητό στο σπίτι του.

Σκοπός του να την πλησιάσει αρχικά σε φιλικό επίπεδο και μέρα με την ημέρα να την συμβουλεύει να κάνει διάφορες ενέργειες που θα την πάνε ένα βήμα παρακάτω. Στην πραγματικότητα όμως, όλη η περιουσία της θα περάσει στο δικό του όνομα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό