Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Εύα – Συλλαμβάνεται για ναρκωτικά!

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Εύα – Συλλαμβάνεται για ναρκωτικά!

Ο Άρης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, συνεχίζει να φέρνει χρήματα στο σπίτι τα οποία δεν μπορεί να δικαιολογήσει και παράλληλα, συνεχίζει να λέει ψέματα στην Εύα για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και μάλιστα, κρύβει ένα πακέτο με ναρκωτικά στο σπίτι της θεωρώντας πως αυτή η κρυψώνα είναι ασφαλής!

Όμως, ένας αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρών στη διακίνηση ναρκωτικών, τον καίει!

Η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι της Εύας και ψάχνοντας, βρίσκει τα ναρκωτικά που έκρυψε ο Άρης και τη συλλαμβάνουν. Ο Κουράκος την ανακρίνει, όμως η κοπέλα επιμένει πως δεν ξέρει για τα κρυμμένα ναρκωτικά στο σπίτι της. Ο μόνος που πιστεύει στην αθωότητά της είναι ο Χρήστος. Την ίδια ώρα ο Άρης λέει στον Δημοσθένη ότι η αστυνομία βρήκε τα ναρκωτικά και συνέλαβε την Εύα κι εκείνος έξαλλος με την οικονομική ζημιά, δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και τον απειλεί!

Στο μεταξύ ο Φίλιππος βοηθάει την Ειρήνη να φύγει κρυφά από το σπίτι της ενώ η Βασιλική είναι κάθετα αντίθετη θεωρώντας πως αυτή η κίνηση θα τον φέρει σε ρήξη με τον Δημοσθένη και θα  κινήσει υποψίες. Τελικά, η Ειρήνη το σκάει από το σπίτι της και εξομολογείται στον Λεωνίδα πως πηγαίνει ακόμα σχολείο ενώ η Ασπασία και ο Δημοσθένης την ψάχνουν παντού! Ο Φίλιππος και η Βασιλική λένε ψέματα για να την καλύψουν. Από την άλλη ο Λεωνίδας χωρίζει μαζί της αφού φοβάται τον πατέρα της ο οποίος υπό την απειλή όπλου ρωτάει πού είναι η κόρη του!

Τελικά η Αρετή καρφώνει στην Ασπασία ότι την είδε στην καφετέρια. Η αντίδρασή της όμως, δεν θα τους αρέσει!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό