Η Γη της Ελιάς: Χαμός στη Μάνη – Ο Χρήστος παρατάει την Αφροδίτη ένα βήμα πριν την εκκλησία – Τέλος ο γάμος;

Η Γη της Ελιάς: Χαμός στη Μάνη – Ο Χρήστος παρατάει την Αφροδίτη ένα βήμα πριν την εκκλησία – Τέλος ο γάμος;

Ο Δημοσθένης στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια είναι η γυναίκα στην οποία ο Ισίδωρος σκοπεύει να αφήσει 1.000.000 ευρώ μετά θάνατον. Η διαθήκη του έχει πέσει στα χέρια του, μετά τη διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου του και τον τρώει η περιέργεια για την άγνωστη κληρονόμο.

Από την άλλη, ο Στάθης ενημερώνει τον Ισίδωρο και την Ιουλία ότι η Αριάδνη έκανε αίτηση αλλαγής επωνύμου και θα πάρει το δικό του. Η Αριάδνη, άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει στην Ιουλία ότι δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

Εκρηκτικές παραμένουν οι σχέσεις ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά, ενώ η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται και πάλι κοντά, κι αυτή τη φορά δείχνουν αποφασισμένοι να πετύχει η σχέση τους, όμως η ζήλια μπαίνει πάλι ανάμεσά τους.

Ο Παρασκευάς παίρνει αναβολή για δύο χρόνια από το στρατό και γυρνάει στη Μάνη. Παράλληλα, ο Μάνος πείθει την Αριάδνη να γνωρίσει τον Ισίδωρο και ταυτόχρονα ελπίζει ότι σιγά σιγά η ξαδέλφη του θα δώσει μια ευκαιρία και στην Ιουλία.

Η Αφροδίτη κι ο Χρήστος κάνουν μπάτσελορ πάρτι πριν από το γάμο, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι και πολύ σίγουρος γι’ αυτό το βήμα, καθώς το μυαλό του τρέχει στην Αριάδνη. Η Αμαλία κάνει αρχηγική εμφάνιση στον ελαιώνα και ζητάει να την εκπαιδεύσουν στο μάζεμα της ελιάς, ενώ ο Στάθης αγοράζει ακόμα έναν ελαιώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό