Η γη της ελιάς: Ελεύθερος ο Μάνος – Στη φυλακή οι απαγωγείς!

Η γη της ελιάς: Ελεύθερος ο Μάνος – Στη φυλακή οι απαγωγείς!

Πολλές εξελίξεις αναμένεται να δούμε στη σειρά του Megaη γη της ελιάς, με την τηλεθέαση της σίγουρα να παίρνει την ανιούσα.

Συγκεκριμένα, θα δούμε να εξελίσσεται η ιστορία της απαγωγής του Μάνου, που τον έχει αρπάξει η συμμορία του Δημοσθένη.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που γίνονται γνωστές, θα δούμε τους απαγωγείς, να κόβουν την επικοινωνία τόσο με τον Ισίδωρο αλλά και με τη Μαρίνα, κάτι που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ανησυχία των δυο τους.

Μάλιστα η Μαρίνα αποφασίζει να ρίξει ευθύνες στον πεθερό της για την κατάσταση αυτή, τονίζοντας ότι πιστεύει πως ο Ισίδωρο τραβάει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις που αφορούν τα λύτρα.

Αυτό… διαλύει τον Ισίδωρο και τη Μαρίνα που βλέπουν τον Μάνο αιμόφυρτο, μελανιασμένο και σε άθλια κατάσταση κι έτσι ο πρώτος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δίνονται τα λύτρα και ο Μάνος μένει ελεύθερος!

Σύντομα, η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά και έπειτα από διαταγή των αδίστακτων απαγωγέων, η Μαρίνα αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της.

Μόνο που ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του παρακολουθούν όλη την επιχείρηση από απόσταση.

Αφού βεβαιώνονται ότι ο Μάνος και η Μαρίνα δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο και απομακρύνονται, αναλαμβάνουν δράση.

Συγκεκριμένα, κάνουν έφοδο στο σπίτι όπου κρατούνταν όμηρος ο άντρας και συλλαμβάνουν έναν από τους απαγωγείς, ο οποίος στη συνέχεια τους οδηγεί στους υπόλοιπους.

Συγχρόνως, ο Δημοσθένης πληροφορείται για την έκβαση της υπόθεσης και, για πρώτη  φορά, αρχίζει να ανησυχεί έντονα μην τυχόν κάποιος από τη συμμορία ανοίξει το στόμα του και προδώσει ότι στην πραγματικότητα αυτός κρύβεται πίσω απ’ όλα και οδηγηθεί με τη σειρά του στη φυλακή.

Για περισσότερα μιντιακά νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σας σειράς, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό