Η γη της ελιάς: Επιστρέφει αυτός που δεν έπρεπε και τους κάνει τη ζωή κόλαση

Η γη της ελιάς: Επιστρέφει αυτός που δεν έπρεπε και τους κάνει τη ζωή κόλαση

Με συνταρακτικές εξελίξεις θα συνεχιστεί ο τρίτος και πιο ανατρεπτικός κύκλος της σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς».

Η σειρά του MEGA που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχουν νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Επιστρέφει αυτός που δεν έπρεπε και τους κάνει τη ζωή κόλαση

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη, η Ιουλία και ο Στάθης δίνουν εντολή σε ντετέκτιβ να εντοπίσει την κόρη τους, ελπίζοντας πως έτσι θα έχουν μια ευκαιρία να της εξηγήσουν την αλήθεια.

Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς έρχονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο παλιός Λοχίας κάνει την επανεμφάνιση του στο στρατόπεδο.

Ο Κουράκος έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον Ορέστη, εξαιτίας της σχέσης του με τη Δήμητρα που φαίνεται να έχει συνέχεια. Ο Ισίδωρος εξομολογείται στην Αμαλία πως δεν του περνάει αδιάφορη, αλλά η διαφορά ηλικίας τους τού δημιουργεί αναστολές, καθώς φοβάται τα σχόλια του κόσμου.

Η Μαρίνα εξακολουθεί να κρατά αποστάσεις από τον Μάνο. Εκείνος νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Μαρίνα όμως αρνείται, οδηγώντας τον Μάνο στη σκέψη του χωρισμού.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό