Η γη της ελιάς: Η Αμαλία οργανώνει το σχέδιο που θα καταστρέψει τους πάντες

Η γη της ελιάς: Η Αμαλία οργανώνει το σχέδιο που θα καταστρέψει τους πάντες

Καταιγιστικές εξελίξεις φέρνει το MEGA στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς», που καθηλώνει χιλιάδες τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, θα δούμε μεγάλες ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών μας, που έρθουν αντιμέτωποι με τα όρια τους.

Αρχικά βλέπουμε ότι η Αθηνά θα μάθει πως η Μαρία έχει σκοπό να μην πάει στον γάμο της, κάτι που τη βάζει σε πολλές σκέψεις.

Το βιβλίο είναι ο λόγος φυσικά και η νύφη, λίγο πριν το γάμο σκέφτεται να τον αναβάλει, κάτι που θα φέρει σίγουρα πολλές αντιδράσεις.

Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος είναι αρκετά αγριεμένος και ζητάει από τον Κωνσταντίνο να του αποκαλύψει τους λόγους που χώρισε με την Ισμήνη.

Ωστόσο όταν αυτός του ανοίγει την καρδιά, δεν πιστεύει σε αυτά που ακούει και πέφτει από τα… σύννεφα για ακόμα μία φορά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κατάθεση ψυχής από την Χάιδω!

Από κει και πέρα, ο Δημοσθένης κάνει ένα δώρο στον Παρασκευά κι εκείνος αυτή τη φορά το δέχεται. Η Χάιδω με τη Βασιλική ξεκινούν να ψάχνουν για καινούριο σπίτι.

Αργότερα, η Χάιδω κάνει μια κατάθεση ψυχής στον αστυνόμο Κουράκο, αφού αυτός ήταν που σκότωσε τον δολοφόνο του γιου της.

Το μωρό αρρωσταίνει και η Ιουλία δεν αποκαλύπτει στον Στάθη όλη την αλήθεια. Η Νάνσυ λέει κάτι στη Φιλιώ που τη στεναχωρεί πάρα πολύ και οι δυο τους έρχονται για πρώτη φορά σε σύγκρουση.

Τέλος, η Αμαλία εκδηλώνει τις πραγματικές της προθέσεις και φαίνεται πως θέλει να καταστρέψει ολοσχερώς τον Ισίδωρο αλλά και την Αθηνά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό