Η γη της ελιάς: Η Ιουλία τύφλα στο μεθύσι – Στάθης και Αρετή στο κρεβάτι

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία τύφλα στο μεθύσι – Στάθης και Αρετή στο κρεβάτι

Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάς, σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς» spoiler.

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, ενώ όσα αναμένονται στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη, ο Στάθης Καπερνάρος θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο, με την σχέση του με την Ιουλία να περνάει ξανά από 40 κύματα.

Τη στιγμή που η Ιουλία είναι τύφλα στο μεθύσι μη μπορώντας να δεχθεί όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να παρασύρει τον πρώην άντρα της.

Η Ιουλία τρελαίνεται από ζήλια ενώ ο Στάθης από την πλευρά του, αδυνατεί να αποδείξει πως τα όσα ισχυρίζεται η Αρετή είναι ψέματα καθώς η πρώην γυναίκα του δείχνει φωτογραφίες που είναι μαζί στο κρεβάτι.

Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος πάει στο στρατό ενώ ο Κουράκος ξεκινάει εκ νέου έρευνες για τον φόνο του Ανέστη προκαλώντας πανικό στην Άννα και στην Ευτυχία. Θα ανακαλύψει ο αστυνόμος την σκληρή αλήθεια;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό