Η γη της ελιάς: Κλεπτομανής η Ειρήνη – Ο Κουράκος σώζει τον Στάθη

Η γη της ελιάς: Κλεπτομανής η Ειρήνη – Ο Κουράκος σώζει τον Στάθη

Η γη της ελιάς κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο με την είσοδο νέων χαρακτήρων να αλλάζουν τα δεδομένα στην ιστορία. Με τα νούμερα στην τηλεθέαση να παραμένουν ανεπηρέαστα υψηλά παρά την είσοδο του μουντιάλ στο πρόγραμμα, οι εξελίξεις από τη συνέχεια αναμένονται με αγωνία.

Ο Στάθης είναι πλημμυρισμένος από τύψεις για το αγοράκι που άρπαξαν μπροστά στα μάτια του. Θέλοντας να διορθώσει αυτό που συνέβη στήνεται με τις ώρες στην παιδική χαρά και προσπαθεί να αποκτήσει επαφή με τους δράστες. Ο απαγωγέας μάλιστα θα τον προσκαλέσει να μιλήσουν με τον Στάθη να αγνοεί ότι σκοπεύει να τον βγάλει από τη μέση.

Την ίδια ώρα όμως η αστυνομία έχει στήσει το δικό της σχέδιο να για να πιάσουν τον Ρουφουλέα αγνοώντας πως ο Στάθης έχει βάλει σε δράση το δικό του. Ο εισαγγελέας δίνει εντολή για την επιχείρηση αιφνιδιασμού. Ο Στάθης αγνοεί για το σχέδιο της αστυνομίας και δεν ακούει τον Κουράκο που τον συμβουλεύει να μείνει μακριά.

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης σχεδιάζει νέα ληστεία καθώς η σπείρα έχει ανάγκη τα χρήματα. Η Ευτυχία θα βρει το κόκκινο τριαντάφυλλο που της αφήνει ο Κουράκος και το πάθος της για αυτόν μεγαλώνει. Η Αντιγόνη προτρέπει τον Σωκράτη να απευθυνθούν σε παιδοψυχολόγο ώστε να γίνει το καλύτερο για την μικρή Αγγελική.

Η Ειρήνη αποκαλύπτει σιγά σιγά το πραγματικό της πρόσωπο. Κάποια στιγμή που μπαίνει σε ένα μαγαζί κλέβει αντικείμενα μικροαξίας. Ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη φεύγουν για Μάλτα την ώρα που ο Δημοσθένης του ζητάει να επιστρέψει άμεσα.

Για όλες τις εξελίξεις από τη Γη της ελιάς και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό