Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης κλέβει τον Χρήστο – Τέλος η Αντιγόνη

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης κλέβει τον Χρήστο – Τέλος η Αντιγόνη

Η γη της ελιάς συνεχίζει να καθηλώνει και στα επόμενα επεισόδια κορυφώνοντας ξανά τα νούμερα στην τηλεθέαση. Η σειρά του Mega συγκλονίζει στη συνέχεια όπως αποκαλύπτουν τα νέα spoilers.

Ο Ισίδωρος καλεί έκτακτο συμβούλιο μετά τη σύγχυση που προκλήθηκε από τη φύτευση νέου ελαιώνα. Η Μυρτάλη δε θα χάσει την ευκαιρία να δείξει για άλλη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο.

Παράλληλα, η Μυρτάλη μαζί με τον Αλέξη βρίσκουν τον ιδανικό χώρο για να ανοίξουν ένα εστιατόριο και μάλιστα αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα σε αυτή την επένδυση. Ο Αλέξης όμως πηγαίνει την κατάσταση ένα βήμα πιο πέρα και φωτογραφίζει κρυφά το πελατολόγιο του Χρήστου με στόχο να του κλέψει τους πελάτες.

Η Ιουλία πιέζει τον Στάθη να κάνει μόνο μία δουλειά, αυτή στον ελαιώνα του Δημοσθένη όμως εκείνος δε μπορεί να το δεχτεί. Ο εγωισμός του δεν τον αφήνει να έχει αυτή μεγαλύτερο εισόδημα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Φεύγει η Αντιγόνη

Η Αντιγόνη είναι αποφασισμένη να φύγει από τη Μάνη και το ανακοινώνει στην οικογένειά της. Τους λέει ότι θα φύγει από την Ελλάδα για να πάει στην Αγγλία και να ολοκληρώσει εκεί την ειδικότητά της.

Η κοπέλα δε μπορεί να βλέπει άλλο το παιδί της να έχει γονείς άλλους, να ακούει τη λέξη μαμά αλλά να μην είναι για αυτή αλλά τη Μαρίνα.

Την ίδια ώρα οι συγκρούσεις μεταξύ του Στάθη και της Ιουλίας συνεχίζονται καθώς η δεύτερη νιώθει παραμελημένη. Η Αντωνία από την άλλη εγκαθίσταται στη Μάνη και δουλεύει μαζί με την Αλκμήνη.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό