Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει για την ερωμένη του Δημοσθένη και ειδοποιεί τον Στάθη

Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει για την ερωμένη του Δημοσθένη και ειδοποιεί τον Στάθη

Μπορεί φέτος ο ανταγωνισμός στην prime time να είναι πιο έντονος από ποτέ όμως η Γη της ελιάς παραμένει ψηλά στην τηλεθέαση.

Η σειρά του Mega επιφυλάσσει νέες ανατροπές με σχέσεις να καταστρέφονται και αγαπημένους πρωταγωνιστές να κινδυνεύουν. Η Μαρίνα και ο Μάνος θα χωρίσουν μετά από αυτά που ανακαλύπτει εκείνη. Αυτή όμως δε θα είναι η μόνη ανατρεπτική εξέλιξη.

Η Ασπασία με τον Δημοσθένη έχουν πολύ άσχημες σχέσεις. Ο πληγωμένος Δημοσθένης ιδιαίτερα μοιάζει να έχει χάσει κάθε μέτρο με τις πράξεις του  να σοκάρουν τους πάντες.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Λυκούργος προειδοποιεί για τον Δημοσθένη

Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του στο χωριό και ειδοποιεί τον Στάθη. Η Αφροδίτη βγαίνει για φαγητό με τον Αποστόλη, αλλά ο Χρήστος δεν δείχνει να ζηλεύει.

Ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα πως κατανοεί τη στάση της απέναντί του και θα πάψει να την πιέζει να προχωρήσουν σε σχέση. Το γλυκό του κουταλιού με βάση την ελιά γίνεται ανάρπαστο και η Ασπασία χαίρεται με την επιτυχία της.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική συνειδητοποιεί πως η συνταγή της μητέρας της για τη βραβευμένη σπανακόπιτα έχει διαρρεύσει. Η Αθηνά προτείνει στη Φιλιώ να επισκεφθούν παιδοψυχολόγο, αλλά εκείνη αρνείται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό