Η γη της ελιάς: Ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα πως δεν την βλέπει ερωτικά!

Η γη της ελιάς: Ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα πως δεν την βλέπει ερωτικά!

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά «η γη της ελιάς», που καθηλώνει χιλιάδες τηλεθεατές την ημέρα της προβολής της.

Συγκεκριμένα, η σειρά του MEGA αναμένεται να γίνει ακόμα πιο… καυτή και η τηλεθέαση να πάρει την ανιούσα, με τα όσα έρχονται.

Αρχικά θα δούμε ότι η Αρετή έρχεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού έχει να αντιμετωπίσει δύο πράγματα που δεν περίμενε.

Το πρώτο είναι η εγκυμοσύνη της Ιουλίας και το δεύτερο η κοροϊδία του Τάσου. Αυτός που την πληρώνει σίγουρα είναι ο Πότης, ο οποίος έχει διαδώσει τα νέα παντού.

Από κει και πέρα, θα δούμε ότι ο Ορέστης αποφασίζει να κάνει ένα τεράστιο βήμα και λέει καταπρόσωπο στη Δήμητρα ότι την έχει ξεπεράσει και πλέον τη βλέπει μόνο σα φίλη.

Δεν τρέφει όμως τα ίδια αισθήματα και για τον Κουράκο, για το οποίον εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρόδωσε τη φιλία τους.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ζουν τον έρωτά τους ο Χρήστος και η Αριάδνη!

Ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν τις μυστικές συναντήσεις και ζουν τον έρωτά τους, με την Αφροδίτη να μην υποψιάζεται κάτι. Ο Δημοσθένης πηγαίνει καθημερινά στο μαιευτήριο και βλέπει το μωρό στη θερμοκοιτίδα, αλλά κάτι δεν του αρέσει στη στάση της Ξένιας και απαιτεί την απομάκρυνσή της.

Τέλος βλέπουμε ότι η Δήμητρα μπαίνει πάλι κρυφά στο σπίτι του Ρουσσέα προκειμένου να ψάξει για στοιχεία, αλλά μια ξαφνική επιστροφή θα την εγκλωβίσει εκεί.

Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου γύρισε μετά από τα παρακάλια του και, από την ταραχή της, λιποθυμάει μέσα στο καφενείο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό