Η γη της ελιάς: Ο Παρασκευάς δε δέχεται το δώρο του Δημοσθένη!

Η γη της ελιάς: Ο Παρασκευάς δε δέχεται το δώρο του Δημοσθένη!

Πολλές ανατροπές που λίγοι περιμένουν αναμένεται να δούμε στη σειρά «η γη της ελιάς», με τα επόμενα επεισόδια να εκτοξεύουν την τηλεθέαση.

Το MEGA έχει ετοιμάσει πολλά πράγματα προκειμένου να κρατήσει το ενδιαφέρον έντονο στους τηλεθεατές και θα το πετύχει.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι η Μαρίνα και ο Μάνος, έχουν αρκετές δεύτερες σκέψεις όσον αφορά τον Ισίδωρο, αφού φοβούνται ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Την ίδια στιγμή, η Χάιδω βλέπει τον γιο της στο πρόσωπο του Παρασκευά και γι’ αυτό του ζητάει να παραμείνει σπίτι της γιατί την κάνει να ηρεμεί και να νιώθει καλύτερα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κάνει αποκαλύψεις ο Παρασκευάς!

Εκείνος ανοίγει την καρδιά του και της εξομολογείται τις πιέσεις που δέχεται προκειμένου να παντρευτεί την Ειρήνη και η Χάιδω αποφασίζει να επέμβει. Η Άννα προμηθεύεται καραμπίνες και, όπως φαίνεται, η σκοποβολή είναι το αγαπημένο τους χόμπι.

Ο Στάθης και η Αριάδνη μετρούν αντίστροφα τις ημέρες μέχρι τη γέννα της Ιουλίας. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, αλλά εκείνος δεν λέει να ξεπεράσει την Αριάδνη.

Η Αθηνά και ο Τζον ετοιμάζονται να αγοράσουν βέρες. Ο Δημοσθένης παίρνει ένα ακριβό δώρο στον Παρασκευά για να τον καλωσορίσει στην οικογένεια, αλλά εκείνος δεν το δέχεται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό