Η γη της ελιάς: Ο Πότης καρφώνει Δημοσθένη και Βαγιάκο – Ήταν σε σημείο που βρέθηκε πτώμα

Η γη της ελιάς: Ο Πότης καρφώνει Δημοσθένη και Βαγιάκο – Ήταν σε σημείο που βρέθηκε πτώμα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη της ελιάς» η οποία σαρώνει την τηλεθέαση καθημερινά στον τρίτο χρόνο προβολής της.

Η σειρά του Mega συνεχίζεται με μεγάλη αναστάτωση στη ζωή του Δημοσθένη μετά από τις καταγγελίες του Πότη που ενεργοποιούν την αστυνομία.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Πότης καρφώνει τον Δημοσθένη

Ένας μυστηριώδης άντρας καλεί στην αστυνομία ανώνυμα για να καταγγείλει πως στο δάσος υπάρχει το πτώμα ενός ανθρώπου. Αμέσως ο Κουράκος στρατολογεί τους άντρες του για να σαρώσουν το σημείο. Οι αστυνομικοί σαρώνουν για ώρες τη σορό. Όμως, πέρα από στοιχεία για το έγκλημα, σορό δε βρίσκουν.

Η εξέλιξη αυτή παραξενεύει ιδιαίτερα τον Κουράκο ο οποίος δίνει εντολή να γίνουν εντατικές έρευνες για την ανθρωποκτονία μέχρι να βρεθούν στοιχεία ή μάρτυρες.

Την επόμενη μέρα, ο Δημοσθένης έχει μια κρυφή συνάντηση με τον Βαγιάκο μέσα στο δάσος και συζητούν για τις παράνομες δραστηριότητές τους. Για κακή τους τύχη ο Πότης βρίσκεται τυχαία στο σημείο και παρακολουθεί όσα γίνονται μεταξύ τους.

Ο Πότης αποφασίζει να μιλήσει στις αρχές και καταθέτει στον Κουράκο όσα είδε και άκουσε. Μάλιστα το σημείο που βρίσκονταν οι δύο άντρες ήταν κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Ο αστυνόμος αρχίζει να υποψιάζεται πράγματα και ζητάει από τον Δημοσθένη να έρθει στην αστυνομία για να μάθουν αν σχετίζεται με το φονικό. Εκείνος θα πανικοβληθεί όταν τον καλέσει νομίζοντας ότι έχουν μάθει για τις παρανομίες του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό