Η γη της ελιάς: Ο Στάθης ανακαλύπτει ποιος είναι ο απαγωγέας του παιδιού και τον καταδιώκει

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης ανακαλύπτει ποιος είναι ο απαγωγέας του παιδιού και τον καταδιώκει

Η σειρά «Η γη της ελιάς», συνεχίζεται στο Mega, με ακόμη πιο ραγδαίες εξελίξεις που θα κρατήσουν καθηλωμένο το κοινό, κάτι το οποίο θα αποτυπωθεί και στην τηλεθέαση.

Διαβάσατε ήδη στο Sportime πως η Ιουλία παραδέχεται στην Αθηνά πως είναι τρελά ερωτευμένη, πως ο Σωκράτης κοινοποιεί την αγωγή στο ίδρυμα, αλλά και για την Μαργαρίτα που βρίσκεται σε αμόκ και τον Στάθη που υποπίπτει σε μοιραίο λάθος.

Τώρα θα μάθετε και τη συνέχεια που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και καταιγιστική.

Επεισόδιο 55 (Δευτέρα 28 Νοεμβρίου): Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Όλοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδέψει την κόρη του στην εκκλησία και θα την παραδώσει στον γαμπρό.

Παρόντες στον γάμο αλλά και τη βάφτιση που θα ακολουθήσει, θα είναι όλοι εκτός από τον Ισίδωρο, ο οποίος αρνείται να παρευρεθεί λόγω του Κωνσταντίνου, ενώ παράλληλα είναι πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής.

Ο Σωκράτης πιέζεται να πάρει κάποιες αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή του μικρού κοριτσιού. Ο Στάθης, με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός, καταφέρνει να θυμηθεί από πού γνωρίζει τον άνδρα που άρπαξε το αγοράκι μπροστά στα μάτια του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό