Η γη της ελιάς: Ρομαντική κίνηση του Χρήστου στην Αφροδίτη!

Η γη της ελιάς: Ρομαντική κίνηση του Χρήστου στην Αφροδίτη!

Πολλά θα δούμε όπως μπορείτε να φανταστείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς», όσο πλησιάζει το τέλος της σειράς του MEGA για φέτος.

Σίγουρα όμως έχουμε ακόμα πολλά μπροστά μας, τα οποία θα φέρουν σίγουρα άνοδο στην τηλεθέαση και θα προκαλέσουν.

Αρχικά θα δούμε ότι ο Παρασκευάς πιέζεται πολύ και θα ανέβει με το ζόρι τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον Δημοσθένη να του έχει βάλει το… μαχαίρι στο λαιμό.

Τον πιέζει να κάνει έναν αρραβώνα από τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει και κανείς δεν ξέρει αν θα μπορέσει να κάνει κάτι διαφορετικό.

Από κει και πέρα, στο ελαιοτριβείο, η Ειρήνη ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στα κορίτσια και η Θεοδώρα καταρρακώνεται καθώς είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Παρασκευά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το παίρνει απόφαση η Μαργαρίτα!

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη συνεχίζονται με κάθε αφορμή, ο πραγματικός λόγος όμως είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο.

Η Ισμήνη διαμορφώνει τον χώρο του νέου εργαστηρίου τη στιγμή που μπαίνει η Αντωνία μέσα και αρχίζει να εξαπολύει απειλές, με αποτέλεσμα να την πετάξει έξω ο Κωνσταντίνος.

Η Μαργαρίτα αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη Θεοδώρα και της ζητάει να μετακομίσει και πάλι στο σπίτι της.

Ο Χρήστος κάνει μια άκρως ρομαντική κίνηση και η Αφροδίτη δείχνει διατεθειμένη να τα ξαναβρούν. Μια μεγάλη έκπληξη αφήνει άφωνους τη Βασιλική και τον Λυκούργο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό