Η γη της ελιάς: Σοκ για τον Ορέστη – Έχει την καρδιά του Κίμωνα

Η γη της ελιάς: Σοκ για τον Ορέστη – Έχει την καρδιά του Κίμωνα

Εδώ και καιρό βλέπουμε ότι ο Ορέστης είναι προσεκτικός σε όλα στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Δεν πίνει, δεν καπνίζει και προσέχει πολύ την υγεία του. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, όπως καθόλου τυχαία δεν είναι ακόμα δύο δεδομένα.

Η πρώτη του επίσκεψη στον τάφο του Κίμωνα και η περίεργη συμπάθεια που έχει στο πρόσωπό του η μάνα του Κίμωνα, η Ασπασία. Και μέσα σε όλα αυτά, η καρδιά της Δήμητρας αρχίζει να χτυπάει γι αυτόν. Εξάλλου, όταν η Δήμητρα ήταν με τον Κίμωνα, της είχε πει ότι οι καρδιές τους θα χτυπάνε πάντα μαζί!

Τα ίδια όμως συναισθήματα βλέπουμε ότι έχει και ο Ορέστης για τη Δήμητρα, που όσο ο καιρός περνάει γίνονται ακόμα πιο δυνατά. Μια περίεργη έλξη που νιώθουν και οι δύο, που δεν θα αργήσει να γίνει έρωτας και βαθιά αγάπη. Οσο μάλιστα φτάνουμε προς το τέλος, ο τηλεθεατής θα καταλάβει καλύτερα τον ρόλο του Ορέστη, ότι δηλαδή είναι αυτός στον οποίο μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του Κίμωνα.

Έτσι, σύντομα θα δούμε τη Δήμητρα να συναντιέται όλο και πιο συχνά μαζί του. Συγκεκριμένα, βγαίνουν για φαγητό και εκεί γνωρίζονται καλύτερα, ενώ κανονίζουν την επόμενη συνάντησή τους που είναι μία βόλτα με το φουσκωτό προκειμένου να της δείξει ορισμένα πράγματα!

Η Δήμητρα δέχεται και έτσι βγαίνουν βόλτα με το φουσκωτό και για πρώτη φορά έρχονται πιο κοντά ερωτικά, καθώς ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί. Λίγο αργότερα η Δήμητρα το σκέφτεται έντονα και μετανιώνει για το φιλί με τον Ορέστη και μάλιστα ζητάει χρόνο λέγοντάς του ότι δε ξέρει αν είναι έτοιμη για μία νέα σχέση.

Λίγες μέρες αργότερα η Δήμητρα συναντά τυχαία τον Ορέστη στον δρόμο και η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη. Την ίδια ώρα όμως η Ασπασία καλεί τον Ορέστη σπίτι της για να φάνε μαζί και να μιλήσουν Η κουβέντα μαζί του τη γαληνεύει και αισθάνεται μια περίεργη οικειότητα, αλλά και εκείνος της δείχνει αγάπη και σεβασμό. Στο μεταξύ η Δήμητρα εκμυστηρευεται στην Αλκμήνη ότι ο Ορέστης τη φίλησε.

Αυτή η αίσθηση που έχει η Δήμητρα και μαζί η αναστάτωση που αισθάνεται από τα συναισθήματα που έχει αναπτύξει για τον Ορέστη, την οδηγούν στο σπίτι του Κίμωνα, όπου εξομολογείται στην Ασπασία όσα έχουν συμβεί με εκείνη και τον Ορέστη. Το κουβάρι της ταυτότητας του Ορέστη αρχίζει να ξετυλίγεται, όμως δεν θα αποκαλυφθεί σε κανέναν από τους ήρωες μέχρι το τέλος της σεζόν!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό