Η γη της ελιάς: Στάθης και Στράτος παίζουν ξύλο – Η Φιλιώ σε βίαιο σκηνικό στο σχολείο

Η γη της ελιάς: Στάθης και Στράτος παίζουν ξύλο – Η Φιλιώ σε βίαιο σκηνικό στο σχολείο

Η Γη της ελιάς επέστρεψε με τον Γ’ κύκλο επεισοδίων, ο οποίος είναι ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχει νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα προσεχή επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στάθης και Στράτος παίζουν ξύλο – Η Φιλιώ σε βίαιο σκηνικό στο σχολείο

Τα νέα για την περιπέτεια της Χάιδως κυκλοφορούν στο χωριό και όλοι ζουν με την αγωνία της ενδεχόμενης προφυλάκισής της. Ο Λυκούργος τής συμπαραστέκεται, παρόλο που δεν δείχνει να πείθεται από τα λεγόμενά της.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος ενοχλείται από τη σχέση που αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην Ισμήνη και τον Άρη, αλλά για την ώρα τηρεί ουδέτερη στάση.

Ο Στάθης προσπαθεί να πείσει την Αριάδνη να δώσει μια ευκαιρία στην Ιουλία, αλλά εκείνη είναι αρνητική. Παράλληλα, γνωρίζει και τον Στράτο και πιάνεται στα χέρια μαζί του.

Η πρώην γυναίκα του Στάθη, Αρετή, βλέπει την Αριάδνη και πιστεύει πως είναι η νέα του σχέση, με αποτέλεσμα να της επιτεθεί άγρια ενώ και η Βασιλική θα προβληματιστεί από την παρουσία της χωρίς να γνωρίζει πως είναι η αδελφή της.

Η Δήμητρα προσπαθεί να κατευνάσει τις ζήλιες του Κουράκου και το πάθος ανάμεσά τους δυναμώνει όλο και πιο πολύ ενώ η Φιλιώ εμφανίζει μια βίαιη συμπεριφορά στο σχολείο η οποία θορυβεί έντονα την Αθηνά.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Κυριακής:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό