Γη της Ελιάς: Ξεκινάει η δίκη του Φίλιππου Στεφανέα

Γη της Ελιάς: Ξεκινάει η δίκη του Φίλιππου Στεφανέα

Η δίκη του Φίλιππου ξεκινά απόψε το βράδυ στην σειρά Η Γη της Ελιάς με τις πρώτες καταθέσεις να είναι γεγονός! Όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου αλλά μέχρι να γίνει αυτό οι εντάσεις και οι τσακωμοί θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Η Αρετή απόψε καταθέτει ενώπιων των δικαστών στην σειρά Η Γη της Ελιάς και εξοργισμένη λέει πως ο Φίλιππος Στεφανέας είναι γεννημένος δολοφόνος!

Η δίκη ξεκινά και όλη η Αρεόπολη είναι ανάστατη. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη με την Ιουλία και τον Λεωνίδα πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του Νικήτα. Στην κηδεία πηγαίνει και ο Αλέξης, με την παρουσία του να ξυπνά δυσάρεστες μνήμες. Την πρώτη ημέρα της δίκης, καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του Φίλιππου.

Ο Στέφανος είναι ο πρώτος μάρτυρας και στην κατάθεσή του δεν κρύβει το μένος του για τον Φίλιππο, ο οποίος παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή. Ο Στάθης στην κατάθεσή του είναι πιο ήπιος και αφήνει τον Λυκούργο, ως συνήγορο υπεράσπισης, να τον καθοδηγήσει. Το ίδιο γίνεται και με την κατάθεση της Βασιλικής, η οποία μιλά μέσα από την καρδιά της για τον Φίλιππο, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Αρετής, στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

 

Τέλος, η Αναστασία μπαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να του πάει φαγητό και τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα ενώ τα κουτσομπολιά στο καφενείο δίνουν και παίρνουν σχετικά με την εξέλιξη της δίκης του Φίλιππου.

youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό