Η ιστορία της Τάνιας που θα γεννήσει σε ηλικία 52 ετών και δίνει κουράγιο σε πολλές γυναίκες

Η ιστορία της Τάνιας που θα γεννήσει σε ηλικία 52 ετών και δίνει κουράγιο σε πολλές γυναίκες

Η Τάνια Καρούζου είναι 52 ετών και πρόκειται για γίνει σύντομα μητέρα αφού διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποφάσισε να μιλήσει δημόσια και να μοιραστεί την ιστορία της.

Η ίδια μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Live News» και είπε ότι «το να γίνω μητέρα δεν ήταν το παιδικό μου όνειρο. Δεν ήθελα από μικρή, το ήθελα αργότερα. Όπως πολλές γυναίκες ίσως, έτσι κι εγώ, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους υγείας καθυστέρησα να προχωρήσω σε μια εγκυμοσύνη».

Όπως είπε, όλα άλλαξαν την εποχή του κορονοϊού, όταν κι ένιωσε πλέον έτοιμη. «Ήρθε το θέμα του κορονοϊού είχα μπει ήδη στα 48. Στα χρόνια του κορονοϊού δεν έκανα κάτι αλλά έφτασα 50», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως μαζί με τον επί 11 χρόνια σύζυγο της αποφάσισαν να γίνουν γονείς για πρώτη φορά στη ζωή τους. «Μαζί το αποφασίσαμε. Κι εκείνος το ήθελε κι εγώ το ήθελα. Και είπαμε να πάμε στον κύριο Πάντο, να δούμε τις πιθανότητες και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε η 52χρονη.

Επίσης, σχετικά με τα άτομα που επέκριναν την επιλογή της, είπε πως «όποιοι νιώθουν ότι είναι ταμπού έχουν πρόβλημα που δεν καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα όπως τα έχουν στο μυαλό τους. Αν δεν ενοχλείς κανέναν, δεν προσβάλλεις κανέναν, γιατί να υπάρχει ταμπού;».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό