Η Lavipharm«έτρεξε» στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας  για την ενίσχυση του MDAΕλλάς

Η Lavipharm«έτρεξε» στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας για την ενίσχυση του MDAΕλλάς

Η Lavipharm για μία ακόμη φορά στήριξε, ως χορηγός, το έργο του MDAΕλλάς, Σωματείου για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, με τη συμμετοχή της στον 11οΗμιμαραθώνιο της Αθήνας.Επιπλέον, οι εργαζόμενοι του Ομίλου ενώθηκαν με την ομάδα των MDARunners, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους σκοπούς του Σωματείου και κυρίως συμβάλλοντας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για τους συνανθρώπους μας με νευρομυϊκές παθήσεις.

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 και η ομάδα της Lavipharm συμμετείχε στη διαδρομή των 21χλμ και 5χλμ, όπου στη δεύτερη συνόδευσαν τον κ. Νίκο Δαλίετο, μέλος του MDA. Oι εργαζόμενοι-δρομείς της Lavipharmμετέδωσαν και φέτος ένα ανθρώπινο μήνυμα αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και συμπερίληψης.

Με τη στήριξη του MDAΕλλάς και τη συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο, ένα γεγονός με παγκόσμια εμβέλεια που προβάλλει το αθλητικό ιδεώδες και την ειρήνη, η Lavipharmαναδεικνύει στην πράξη το δικαίωμα πρόσβασης των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις σε δράσεις όπως οι αγώνες δρόμου, με κεντρικό μήνυμα αλληλεγγύης «δεν έχει σημασία πώς τρέχεις, αλλά γιατί!».

Η Lavipharm στέκεται διαχρονικά αρωγός σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Με τη συμμετοχή της στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, υποστηρίζει ενεργά το έργο του MDA Ελλάς και την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με τις νευρομυϊκές παθήσεις, για μία ισότιμη, συμπεριληπτική κοινωνία για όλους.Τα έσοδα που συγκέντρωσε το Σωματείοθα διατεθούν για την στήριξητης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Με πορεία 112 ετών, η Lavipharm είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός φαρμακευτικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό