Η νύφη: Η υπόθεση από όλα τα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA

Η νύφη: Η υπόθεση από όλα τα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA

Πολύ δυναμικά αναμένεται να μπει στην τηλεοπτική μας ζωή η σειρά «Η νύφη», με τον Alpha να θέλει να φέρει τα πάνω-κάτω στην τηλεθέαση.

Καλαβρία, Νότια Ιταλία, τέλη δεκαετίας ’60. Για να εξοφλήσει τα χρέη της οικογένειάς της η Μαρία θυσιάζει τον εαυτό της, συμφωνώντας να παντρευτεί τον Βιτόριο Μπάσι, έναν αγρότη από μια πόλη του Βορρά, εγκαταλείποντας έτσι τις ρίζες της και τις ελπίδες να ξανασμίξει μια μέρα με τον έρωτα της ζωής της, τον Αντόνιο.

Ωστόσο, η Μαρία ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της δεν θα είναι ο Βιτόριο αλλά ο ανιψιός του, ο Ίταλο ο οποίος την απορρίπτει καθώς είναι ακόμα αναστατωμένος από την ξαφνική εξαφάνιση της γυναίκας του, Τζόρτζια.

Οι μέρες της Μαρίας περνούν, παγιδευμένη ανάμεσα στη σκληρή δουλειά στα χωράφια, στην εχθρότητα των άλλων εργατών, τον Βιτόριο που της φέρεται ως υπηρέτρια, και την περιφρόνηση του Ίταλο. Η μόνη αχτίδα ήλιου στη ζωή της Μαρίας είναι η σχέση της με τον  Παολίνο, το γιο του Ίταλο, που πάσχει από επιληψία, ζει στους στάβλους από τότε που εξαφανίστηκε η μητέρα του, και δεν να πηγαίνει καν στο σχολείο.

Η νύφη: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Επεισόδιο 2

Η Μαρία κερδίζει τον Παολίνο που θέλει να επιστρέψει στο σχολείο. Με λίγη βοήθεια από την Κάρλα, μια φίλη που εργάζεται στα χωράφια μαζί της, προικισμένη με ισχυρό πολιτικό μυαλό, πείθει τη δασκάλα του χωριού να επιτρέψει στον Παολίνο να δώσει εξετάσεις για να ξαναμπεί στην τρίτη δημοτικού. Ο Βιτόριο συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα είναι ικανή και της αναθέτει όλο και πιο σημαντικά καθήκοντα. Ταυτόχρονα τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται και με τον Ίταλο. Η ρουτίνα της καθημερινότητας διαταράσσεται  όταν ανακαλύπτεται ένα πτώμα…

Επεισόδιο 3

Το πτώμα που βρέθηκε είναι της Τζόρτζια,  της εξαφανισμένης  συζύγου του Ίταλο. Συντετριμμένος ο Ίταλο, προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά η Μαρία καταφέρνει να τον αποτρέψει. Κατά τη διάρκεια της κηδείας, ο Ίταλο ανακαλύπτει ότι ο Βιτόριο κάποτε εξαπάτησε την οικογένεια της γυναίκας του και σε μια έκρηξη οργής εναντίον του θείου του, τον χτυπά και φεύγει από το αγρόκτημα. Όταν ο Ίταλο επιστρέφει ένα βαθύ συναίσθημα ανθίζει ανάμεσα σε αυτόν και την Μαρία αλλά τρομερά νέα αναγκάζουν την Μαρία να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι, στην Καλαβρία.

Επεισόδιο 4

Η Μαρία επιστρέφει στο πατρικό της για να βοηθήσει τον βαριά άρρωστο αδερφό της. Η καρδιά της χτυπάει δυνατά καθώς ξαφνικά βλέπει τον Αντόνιο τον πρώτο της έρωτα: ήταν αυτός που έσωσε τη ζωή του αδελφού της. Ο Αντόνιο είναι πλέον ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που ομολογεί ότι δεν την ξέχασε ποτέ. Ωστόσο, η Μαρία αδυνατεί να βγάλει από το μυαλό και την καρδιά της τον Ίταλο…

Επεισόδιο 5

Ο Βιτόριο πεθαίνει. Ο Αντόνιο μετακομίζει στον Βορρά και προσφέρεται να βοηθήσει την Μαρία δίνοντας μεταξύ άλλων δουλειά στον Ίταλο, αλλά με απώτερα κίνητρα. Εν τω μεταξύ στο αγρόκτημα, οι δουλειές δεν πηγαίνουν καλά αλλά χάριν και πάλι στην ευρηματικότητα της Μαρίας όλα παίρνουν τον δρόμο τους, μέχρι που ένα γεγονός ανατρέπει τα πάντα.

Επεισόδιο 6

Η φωτιά στο αγρόκτημα ανατρέπει τις ζωές όλων. Η Μαρία αρνείται να δεχτεί οποιαδήποτε βοήθεια, μέχρι που ενδίδει και εισάγεται στο νοσοκομείο. Μετά από μια μακρά ανάρρωση, η γυναίκα αποκαλύπτει την αλήθεια γύρω από τον Παολίνο, η οποία αλήθεια θα φανερώσει τα αληθινά χρώματα του Αντόνιο. Η Μαρία θα παλέψει για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πάρει πίσω τη ζωή της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό