Η παραλία: Ο Λοΐζος βάζει τέλος στους χίπηδες

Η παραλία: Ο Λοΐζος βάζει τέλος στους χίπηδες

Η Παραλία είναι η νέα σειρά της ΕΡΤ η οποία έχει καθηλώσει το κοινό ενώ εκμεταλλεύεται πλήρως το γεγονός ότι είναι η πρώτη καθημερινή σειρά που ξεκίνησε στη σεζόν.

Με τον έρωτα ανάμεσα σε Χάρι και Υπατία να πρωταγωνιστεί οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια. Σύντομα μάλιστα μία εγκυμοσύνη της Υπατίας θα βάλει φωτιά στους ήρωες.

Το σκληρό, ανομολόγητο παρελθόν, χτυπά όλο και πιο απαιτητικά πλέον την πόρτα του Χάρη, διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά του στο παρόν.

Η Υπατία με τον Γιώργο έχοντας ηρεμήσει πια, αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα στη Μαρία σχετικά με τον επικείμενο γάμο τους.

Ο Διονύσης φαίνεται πλέον αποφασισμένος να διακόψει τη σχέση του γιου του με την Καίτη, κάτι που ίσως δημιουργήσει ρήγμα στην οικογένεια.

Η πίεση που υφίσταται ο Λοΐζος για την απομάκρυνση των χίπηδων και την παρεμπόδιση των αδειών για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη τον οδηγεί σε ακραίες ενέργειες.

Ο Γράντος, απροσδόκητα, σώζει την Τες από μια δυσάρεστη κατάσταση, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Οι ερωτήσεις του Καραχάλιου σχετικά με τις παρανομίες του κοινοβίου της Παραλίας προκαλούν ανησυχία στην κοινότητα των χίπηδων

Για περισσότερες εξελίξεις από την Παραλία αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το Mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό