Η πρώτη συμφωνία Ατζούν για το Survivor All Star – Νέος παρουσιαστής μαζί με Λιανό

Η πρώτη συμφωνία Ατζούν για το Survivor All Star – Νέος παρουσιαστής μαζί με Λιανό

Ο Τούρκος παραγωγός είναι αποφασισμένος να ρίξει χρήμα στην αγορά και να κλείσει πολύ δυνατά ονόματα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι. Ποιος είναι κοντά σε συμφωνία και οι σκέψεις για τον δεύτερο παρουσιαστή…

Το Survivor5 μας τελείωσε …μέχρι το επόμενο, αλλά εμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler. Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Οι παίχτες συνεχίζουν την ζωή τους, και το καλοκαιράκι θέλει καλοπέραση.

O Ατζούν όμως εχει σηκώσει τα μανίκια για να οργανώσει όσο καλύτερα μπορεί το επόμενο survivor.

Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει ακόμα προς το καλύτερο το Survivor. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, για να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα.

Μεγάλη διάρκεια το ξεχνάμε. Θα πάει όπως και τα προηγούμενα. Λίγο πριν το τέλος του έτους και λήξη στις αρχές Ιουλίου.

Με τον Γιώργο Λιανό ως παρουσιαστή, και πολύ δύσκολο να δούμε βοηθό παρουσιαστή. Δύσκολο το σενάριο, να υπάρχουν δύο παρουσιαστές, ο ένας για τους στίβους μάχης, και ο άλλος την γενική παρουσίαση.

Ποιο πρόσωπο δείχνει να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ατζούν;

 

Ο πρώτος παίκτης!

Το φετινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε με πολύ καλές περγαμηνές. Πιο δυνατά μάλιστα που ούτε οι ίδιοι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ δεν το περίμεναν. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι ήταν χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

H τηλεθέαση με τις απανωτές ανατροπές δεν έπεφτε, οπότε γιατί το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να έχει κάποιο παράπονο; Έρχεται πλέον το All Star και σίγουρα εκεί οι μάχες θα είναι αδιανόητα μεγάλες και ονειρικές. Αλήθεια, μήπως έχουμε από νωρίς όμως και εκπλήξεις; Πάμε να δούμε.

Σχεδόν πριν από έναν μήνα ο μεγάλος νικητής του Survivor  5 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Αναμφίβολα το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε πολύ δανατά χαρτιά ωστόσο μόνο ένας μπορούσε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Από την άλλη, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν όπως φαίνεται το survivor θα συνεχίσει κανονικά για ακόμη μια χρονιά καθώς ο Τούρκος παραγωγός, Atzoyn έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους πρώην παίκτες για να δει πώς θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες.

Το πρώτο πρόσωπο που «κλείδωσε» για το Survivor  All Star…

Πολλά ονόματα είναι εκείνα τα οποία ακούγονται τον τελευταίο καιρό ωστόσο για ένα όνομα έχει γίνει ντόρος.

Όπως φαίνεται «κλείδωσε» ο πρώτος παίκτης. Ο Γιώργος Ταλάντσεφ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν αγωνιστικά στον πιο πρόσφατο κύκλο του ριάλιτι. Σύντομα λέτε να έχουμε και ανακοινώσεις;

sports365 – thrylos24

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό