Η Συνένωση των κορυφαίων της γαστρονομίας στην Ελλάδα στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή “το Πρωϊνό”

Η Συνένωση των κορυφαίων της γαστρονομίας στην Ελλάδα στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή “το Πρωϊνό”

Στις 30 Νοεμβρίου 2022 , η καταξιωμένη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καλωσόρισε το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ,  φτιάχνοντας δυό εξαιρετικές συνταγές , που τις συνόδευσε  μ΄ ένα πρωτοκλασσάτο κρασί .

Η Σοφία Στάμου , ο στυλοβάτης του Action In Greece , του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας και του Οδοιπορικού Γεύσης  και  Τουρισμού  , ήταν  δίπλα της και  μίλησαν  για πέντε πεντάστερα  προιόντα  , που έχουν κατακτήσει την κορυφή της Ελληνικής Γαστρονομίας . Η αγάπη και η ζεστή αγκαλιά που δέχτηκε η κυρία Στάμου απ΄τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1  , για τις Παγκόσμιες καταξιωμένες ενέργειες της δράσης  Action In Greece – ήταν συγκινητική .

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στον εκπληκτικό πίνακα σύμβολο του Action In Greece , δια χειρός της εξαιρετικής Ελληνίδας ζωγράφου – Άννας Δημάκη .

Η κυρία Δημάκη , φιλοτέχνησε ειδικά για την εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ πίνακες τοίχου με φινετσάτη κορνίζα και η κυρία Στάμου , τους προσέφερε στους συντελεστές της εκπομπής , τον κύριο Γιώργο Λιάγκα και την κυρία Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό