Ιδανικός αντίπαλος στην ιδανική στιγμή

Ιδανικός αντίπαλος στην ιδανική στιγμή

Καλημέρα σε όλους. Γλυκόπικρη γεύση στην προχθεσινή στήλη καθώς, πέρασε η δυνατή μας επιλογή στα προγνωστικά με τον Λεν όμως, χάθηκε για δύο πόντους το combo του Giannis. Ακόμη πληρώσαμε το θαύμα της Ιταλίας αφού, η δυνατή επιλογή των Σέρβων χάθηκε.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Η χειρότερη Ισπανία της τελευταίας 20ετίας έκανε το θαύμα τη και απέκλεισε την πληρέστατη Λιθουανία με 102-94 στην παράταση (83-83 κ.δ.). Εξαιρετικός ο νατουραλιζέ Λορέντζο Μπράουν με 28 πόντους και 8 ασίστ.

Από την άλλη, η Φινλανδία χρειάστηκε ένα καλό πεντάλεπτο για να κάμψει την αντίσταση της Κροατίας με 94-86. Ο ηγέτης Μάρκανεν έκανε τα πάντα με 43 πόντους.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Eurobasket καθημερινά στο koubanezos.gr

Εκτίμηση: Δεν υπάρχει φαβορί καθώς, η Ισπανία δεν είναι ίδια με τα προηγούμενα χρόνια ενώ, η Φινλανδία αρέσκεται στις διαθέσεις του Μάρκανεν. Εδώ θα πάρω μία επιλογή που μου αρέσει αρκετά. Ένα συνδυαστικό combo νίκης της Ισπανίας (με χάντικαπ +3,5) και νίκης της Φινλανδίας (με χάντικαπ +12,5). Η ομάδα του Μάρκανεν θα παλέψει μέχρι το τέλος και θεωρώ πως αν χάσει, θα το κάνει με διαφορά μικρότερη των 10 πόντων.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό