Ιλχάν Αχμέτ: Στόχος είναι η διασφάλιση της μακρόπνοης προοπτικής λειτουργίας της SHELMAN

Ιλχάν Αχμέτ: Στόχος είναι η διασφάλιση της μακρόπνοης προοπτικής λειτουργίας της SHELMAN

Την επίσκεψη του νέου Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, Γιώργου Χατζηαθανασίου, δέχθηκε στο γραφείο του ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑ.ΣΟ.Κ- Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ.

Ο κ. Χατζηαθανασίου παρείχε στον βουλευτή ολόπλευρη και σφαιρική ενημέρωση γύρω από τις κινήσεις της κυοφορούμενης επαναλειτουργίας της μονάδας της SHELMAN στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής, από το ίδιο επιχειρηματικό σχήμα με το οποίο το 2014 οδηγήθηκε σε πτώχευση, και ανέπτυξε τις έντονες επιφυλάξεις των πρώην εργαζομένων της εταιρείας για τις προοπτικές επιτυχίας του εγχειρήματος με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Από την πλευρά του ο Ιλχάν Αχμέτ δηλώνει ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των εργαζομένων και του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, αφού και ο ίδιος όλα τα προηγούμενα χρόνια έδωσε κοινοβουλευτικές μάχες για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική επαναλειτουργίας του εργοστασίου.

” Στόχος δεν θα πρέπει να είναι οι πρόσκαιρες προεκλογικές εντυπώσεις αλλά η διασφάλιση της μακρόπνοης προοπτικής λειτουργίας της SHELMAN” τόνισε ο Ιλχάν Αχμέτ, και επιφυλάχθηκε για νέες πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό