Ηλεία: Νεκρός βρέθηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός που είχε να δώσει για αρκετούς μήνες σημεία ζωής

Ηλεία: Νεκρός βρέθηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός που είχε να δώσει για αρκετούς μήνες σημεία ζωής

Συμπληρώνεται το παζλ της υπόθεσης στην Ηλεία, με τον θάνατο του 88χρονου. Τι είπαν τα παιδιά και οι γείτονές του…

 

Ένας άνθρωπος μοναχικός στην Ηλεία, που είχε απομακρυνθεί τόσο από τους γείτονες, όσο και από τα ίδια του, τα παιδιά. Ζούσε στο Βούναργο μόνος, με τις βόλτες και τις επαφές του να είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Κανείς δεν παρατήρησε έγκαιρα ότι είχε να δώσει για μήνες σημεία ζωής. Όταν πριν από λίγες μέρες, έφτασαν στο σπίτι που έμενε οι δύο γιοι του, διαπιστώθηκε πως ο 88χρονος είχε πεθάνει εδώ και τουλάχιστον 8 μήνες.

Από οκτώ μήνες τουλάχιστον έως δύο χρόνια τοποθετείται χρονικά ο θάνατος του 88χρονου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση προχθές το απόγευμα (17-02-2022), στο σπίτι του στο Βούναργο στην Ηλεία.

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ενώ η αιτία του θανάτου του είναι απροσδιόριστη, αποκλειόμενων και των κακώσεων. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Να υπενθυμίσουμε ότι δύο από τα παιδιά του εκλιπόντος πήγαν προχθές στην οικία του πατέρα τους προκειμένου να διευθετήσουν κάποια διαδικαστικά που είχε η οικογένεια. Όταν έφθασαν έξω από το σπίτι του και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και όσο και αν χτύπησαν δεν βρέθηκε κανείς να τους ανοίξει.

Τότε με τη βοήθεια επαγγελματία κλειδαρά από τον Πύργο άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Τόσο από την μαρτυρία του αδερφού την ημέρα που εντοπίστηκε η σορός, όσο και από τις μαρτυρίες κατοίκων του Βουνάργου στην εφημερίδα «Πατρίς», επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι κανείς δεν είχε επικοινωνία μαζί του για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και πως ο συνταξιούχος αστυνομικός ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος.

«Είχα να τον δω τέσσερα – πέντε χρόνια. Ήταν μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε πειράξει κανέναν. Οι φήμες λένε ότι δε μιλούσε με τους συγγενείς του, αλλά αυτά είναι θέματα της οικογένειας και δε τα ξέρουμε οι υπόλοιποι. Αλλά αφού δεν ενδιαφέρθηκε κανείς μάλλον έτσι θα είναι. Είχαν ανοίξει ξανά το σπίτι του πριν από χρόνια γιατί πάλι τον έψαχναν και έλλειπε» λέει στο patrisnews.com, ο Σάκης Καζαζόπουλος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό