Ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές δέχονταν παράνομα σκευάσματα, αναβολικά και ύποπτες θεραπείες από πασίγνωστη γιατρό

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και αθλητές δέχονταν παράνομα σκευάσματα, αναβολικά και ύποπτες θεραπείες από πασίγνωστη γιατρό

Σάλο στον καλλιτεχνικό και τον αθλητικό χώρο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της σύλληψης γνωστής γιατρού που χρησιμοποιούσε παράνομα σκευάσματα και αναβολικά σε πελάτες της.

Η γυναίκα – γιατρός, όπως σημειώνει στο mediaPress ο Γιώργος Σόμπολος, γνωστή στον χώρο της ελληνικής σόου-μπιζ και στους αθλητικούς κύκλους, κατηγορείται από την Οικονομική Αστυνομία πως διέθετε προς πώληση αναβολικά και άλλα μη εγκεκριμένα σκευάσματα και θεραπείες.

Πελάτες της, όπως προκύπτει από την ιστοσελίδα της, είναι πασίγνωστοι καλλιτέχνες, παρουσιαστές, αθλητές.

Παρείχε μια ευρεία σειρά θεραπειών αναζωογόνησης, χαλάρωσης και γενικά, ο,τι σχετίζεται με την ομορφιά, την υγεία και την ευεξία. Μέχρι και αντιμετώπιση της πεσμένης λίμπιντο αναλάμβανε η γνωστή γιατρός.

Οι επισκέψεις γίνονταν στα σπίτια των πελατών ή στο δικό της σπίτι. Γραφεία είχε μόνο στα ….χαρτιά, όπως λένε οι αστυνομικοί που προχώρησαν στην σύλληψη της έπειτα από εκτεταμένη έρευνα.

Η γνωστή γιατρός κατηγορείται ότι  προμηθεύτηκε φαρμακευτικά σκευάσματα, μέσω εικονικών συνταγογραφήσεων προκαλώντας οικονομική ζημιά σε βάρος του ΕΟΠΠΥ. Τα σκευάσματα, τουλάχιστον αρκετά από αυτά, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία τα προμηθεύτηκε παρανόμως από Βουλγαρία και Ρωσία.

Η κατηγορούμενη αναμένεται να απολογηθεί σε ανακριτή, ωστόσο όπως η ίδια υποστηρίζει, όλα είναι νόμιμα. Ωστόσο, όπως τονίζουν οι αστυνομικοί, παραστατικά και αποδείξεις αγορών, δεν βρέθηκαν πουθενά.

Ο γνωστός παίκτης καλαθοσφαίρισης και η ύποπτη θεραπεία

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ανάμεσα σε αυτούς που προσέφερε τις υπηρεσίες της, η γνωστή γιατρός είναι και ο παίκτης καλαθοσφαίρισης Κ.Μ. Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής, είχε  υποστεί έναν βαρύ τραυματισμό και ζήτησε τις υπηρεσίες της επώνυμης γιατρού.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, τα σκευάσματα που χρησιμοποίησε δεν ήταν νόμιμα ενώ δεν βρέθηκαν πουθενά παραστατικά εισαγωγής από Ρωσία και Βουλγαρία.

Δείτε τι βρέθηκε μέσα στο σπίτι της κατηγορούμενης (πηγή: ΕΛ.ΑΣ.)

Πηγή: MediaPress/Γ. Σόμπολος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό