«Και στην κόρη μου είχαν δώσει χάπι του βιασμού» καταγγέλλει ο πατέρας της Τοπαλούδη

«Και στην κόρη μου είχαν δώσει χάπι του βιασμού» καταγγέλλει ο πατέρας της Τοπαλούδη

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, κ. Γιάννης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», και κατήγγειλε ότι και η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης συγκλόνισε με την αποκάλυψή του ότι η κόρη του έπεσε θύμα βιαμού με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Το κορίτσι μας ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2017, είχε υποστεί το ίδιο πράγμα, αυτή την ψυχική και σωματική δολοφονία. Η Ελένη μας πήγε με κάποιο δόλωμα που είχαν αυτά τα «παιδιά», ίσως κάποιες κοπέλες που εξυπηρετούσαν αυτό τον σκοπό, δηλαδή να «ψαρεύουν νεαρές κοπέλες γι’ αυτούς, και το κορίτσι μας έπεσε θύμα αυτού του «δολώματος», ανέφερε αρχικά.

«Η Ελένη μας δεν έπινε και δεν μεθούσε ποτέ και υπάρχουν μάρτυρες σε αυτό. Πώς γίνεται να μην μπορούσε να σταθεί στα πόδια της; Και αυτή η παρέα πήγαν την Ελένη σπίτι της, την βίασαν και την βιντεοσκόπησαν.  Μετά από μερικές μέρες η Ελένη και κάποιες κοπέλες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλουν το περιστατικό γιατί είχαν ενημερωθεί ότι υπήρχε ένα βίντεο, σοκαρίστηκε με αυτό το γεγονός», συμπλήρωσαν.

«Οι αστυνομικοί της είπαν ότι μετά από μία βδομάδα δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί καταγγελία βιασμού, και της είπαν πρώτα να βρει το βίντεο και μετά να προχωρήσει η διαδικασία», κατήγγειλε ο κ. Τοπαλούδης.

«Είναι παράξενο ότι αυτοί οι δύο αστυνομικοί πήγαν οικειοθελώς μετά από ένα χρόνο και κατήγγειλαν το περσινό συμβάν, με αφορμή τη δολοφονία της», δήλωσε.

«Τα παιδιά πρέπει να εκμυστηρεύονται στους γονείς τους τα πάντα. Μόνο εκείνοι μπορούν να το δσιαχειριστούν. Να μην ντρέπονται τα κορίτσια μας να πουν κάτι που τους έχει συμβεί στους γονείς τους. Είμαστε όλοι ψυχικοί γονείς της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη. Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές, ας έχει η Δικαιοσύνη το θάρρος να μας κοιτάξουν στα μάτια. Να μπει ο όρος «γυναικοκτονία» αλλά και «οικογενειοκτονία» πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης.

https://www.protothema.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό