Κατερίνα Στανίση: “Κατάθεση ψυχής”για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια-“Περπατούσα στο χιόνι να φέρω κάρβουνα να ζεστάνω την οικογένειά μου!”

Κατερίνα Στανίση: “Κατάθεση ψυχής”για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια-“Περπατούσα στο χιόνι να φέρω κάρβουνα να ζεστάνω την οικογένειά μου!”

Η Κατερίνα Στανίση ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Η Κατερίνα Στανίση αφηγήθηκε αρχικά τη ζωή της ως παιδί λέγοντας: «Δεν θα το αποφύγω ποτέ γιατί αυτή είναι η ζωή μου. Ήμουν μικρό κοριτσάκι, γύρω στα 7-8 χρονών μεγάλωσα εκεί, ξεκίνησα το τραγούδι στα 16 μου, μου άρεσε από μικρή αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γίνω τραγουδίστρια, είχα μεράκι. Δεν γεννήθηκα με το μικρόφωνο στο χέρι, δύσκολοι καιροί. Δύσκολα χρόνια οικονομικά, πήγαμε, ήρθαμε, ξαναπήγαμε στη Γερμανία, τα βρίσκαμε σκούρα. Δουλεύω από παιδί, από τα 12 μου, όχι σαν τραγουδίστρια. Πριν το τραγούδι έκανα πολλές δουλειές, σε παραγωγές, σε σκληρές δουλειές για ένα κορίτσι, έφερνα μεροκάματο στο σπίτι”. 

Η ίδια είχε περιγράψει στο παρελθόν ότι μια φορά έψαχνε κάρβουνα για να ζεσταθεί η οικογένεια της: “Στη Γερμανία περπατούσα για ώρες μέσα στο χιόνι,  να βρω κάρβουνα για να ζεστάνω την οικογένειά μου…! Μία φορά το έχω πει. Είχε πολύ χιόνι. Ο αδερφός μου ήταν νεογέννητος, είχε τρομερό κρύο, δεν είχαμε τίποτα και ρώτησα μία Γερμανίδα και μου είπε να πάω στις καλόγριες και βρήκα ένα καρότσι. Βγήκε η ηγουμένη μου λέει “Εγώ να στα δώσω, πώς θα τα πας παιδί μου;”. Μου έδωσε να φάω, εγώ ήθελα να τα πάρω σπίτι στην οικογένειά μου. “Φάε, θα σου δώσω κι άλλα” είπε. Με βοήθησε ένας Γερμανός πιο κάτω και έτσι τα πήγα σπίτι».

Σε κάποια στιγμή προβλήθηκε ένα βίντεο που ο αδερφός της τραγουδίστριας, Ανδρέας μίλα για την Κατερίνα Σταμνίση με την ίδια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
«Είμαστε οικογένεια μεταναστών και με ανέλαβε 9 ημερών και με έκανε 9 χρονών. Εκτός από αδερφή μου είναι και η δεύτερη μητέρα μου, δεν χάρηκε την παιδική της ζωή. Η Κατερίνα είναι η Αγία Αικατερίνη, είναι η στυλοβάτης της οικογένειας, δεν τις οφείλω μόνο ένα ευχαριστώ…» είπε ο αδερφός της Κατερίνας Στανίση και εκείνη «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής.

Πηγή: protothema.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό